Следете нé или притиснете Escape

Фан зона за Икс Фактор слатка како „Колачич”

На само неколку дена од големото финале на X-Factor се собравме во бројки кои се мерат во стотици и сега е време за малку подготовки пред поаѓање.

Долго размислувавме како и што треба да направиме за да бидеме целосно подготвени за големото финале и решивме покрај забавата која ја планираме за во автобус за оние што ќе патуваат со нас дека треба и да имаме и место каде ќе се собереме сите пред да се упатиме кон Комбанк Арената.

Па така изборот падна на локалото „Колачичи”. Слатко име, сладок избор, добри цени, добра атмосфера и што е најбитно, многу блиску до белградската Арена.

Ќе се загреваме со музика од ѕвездите на X-Factor, ќе вежбаме навивање за Даниел и ќе се дружиме. Се гледаме таму во недела.