Следете нé или притиснете Escape

Blue Sky Apartments- Malia, Crete-Heraklion

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

 

600м од морето

Во областа Малиа, 30км од Хераклион, 32км од аеродромот

 

 

Хотелски содржини:

 

Базен

Интернет

Бар

Песочна плажа на 600м од хотелот (лежалки и чадори со доплата)

 

 

Соби:

Тераса

Фрижидер 

Клима

Кујна

Бања

 

Geolocation

 

Blue Sky Apartments - Malia, Crete-Heraklion

 

 

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

 

Тип на соба / Категорија

 

Сместување

15.05.18-15.06.18

 

16.09.18-15.10.18

16.06.18-14.07.18

 

01.09.18-15.09.18

15.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, за наем на соба

Apartment -

2Ad

32

41

63

Apartment -

2Ad+1ad

32

41

63

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

32

41

63

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

32

41

63

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

32

41

63

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

32

41

63

Apartment -

2Ad+2ad

32

41

63

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

32

41

63

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

32

41

63

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

32

41

63

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Apartment -

2Ad

45

55

77

Apartment -

2Ad+1ad

53

62

84

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

53

62

84

Apartment -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

59

68

90

Apartment -

2Ad+1ch(0-1)

45

55

77

Apartment -

2Ad+1ch(2-11)

53

62

84

Apartment -

2Ad+2ad

59

68

90

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)

45

55

77

Apartment -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

53

62

84

Apartment -

2Ad+2ch(2-11)

59

68

90

Минимум престој

 

 2

 2

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе