Следете нé или притиснете Escape

Stalis Bay Studios & Apatrments - Stalis, Crete-Heraklion

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Опис

Локација:

 

 

600м од морето

Сталис, на 4км од областа Малиа,  22км од аеродромот

 

 

Хотелски содржини:

 

Базен

Интернет

Паркинг

Бар

Песочна плажа на 600м од хотелот (лежалки и чадори со доплата)

 

 

Соби:

Тераса

Фрижидер 

Клима

Кујна

Сеф

Бања

 

Geolocation

Stalis Bay Studios & Apatrments 3* - Stalis, Crete-Heraklion

Авио билет од Солун + трансфер Скопје-Солун-Скопје + багаж до 20кг + трансфер аеродром-хотел-аеродром – 210 еур по лице

Задолжителна доплата за аеродромски такси – 45 еур по лице

Тотал – 255 еур по лице

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-01.06.18

 

01.10.18-31.10.18

02.06.18-14.07.18

 

01.09.18-30.09.18

15.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, за наем на соба

Studio  - Ground Floor

2Ad

26

40

58

Studio  - Ground Floor

2Ad+1ad

26

40

58

Studio  - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

26

40

58

Studio  - Ground Floor

2Ad+1ch(2-10)

26

40

58

Apartment 1 Broom -

2Ad

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(2-10)

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(0-1)

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(2-10)

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ad

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-1)

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-1)(2-10)

33

48

63

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(2-10)

33

48

63

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-1)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad+1ch(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ad

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-10)(2-10)

37

53

73

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ch(2-10)

37

53

73

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Studio  - Ground Floor

2Ad

40

54

73

Studio  - Ground Floor

2Ad+1ad

46

61

79

Studio  - Ground Floor

2Ad+1ch(0-1)

40

54

73

Studio  - Ground Floor

2Ad+1ch(2-10)

46

61

79

Apartment 1 Broom -

2Ad

46

62

77

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad

54

68

84

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

54

68

84

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ad+1ch(2-10)

61

76

90

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(0-1)

46

62

77

Apartment 1 Broom -

2Ad+1ch(2-10)

54

68

84

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ad

61

76

90

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-1)

46

62

77

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(0-1)(2-10)

54

68

84

Apartment 1 Broom -

2Ad+2ch(2-10)

61

76

90

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad

52

66

86

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad

58

74

92

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

58

74

92

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-10)

65

80

100

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)

58

74

92

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-10)

65

80

100

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ad+2ch(2-10)

73

87

107

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

52

66

86

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+1ch(2-10)

58

74

92

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad

65

80

100

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad+1ch(0-1)

65

80

100

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ad+1ch(2-10)

73

87

107

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-1)

52

66

86

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(0-1)(2-10)

58

74

92

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+2ch(2-10)

65

80

100

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ad

73

87

107

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ch(0-1)

52

66

86

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-10)

58

74

92

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ch(0-1)(2-10)(2-10)

65

80

100

Apartment 2 Brooms - Sea View

2Ad+3ch(2-10)

73

87

107

Минимум престој

 

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе