Следете нé или притиснете Escape

MOON LIGHT 5*

5

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до 31.03

-          10% за резервации до 30.04

Дневни попусти:

-          7=6 за престој до 05.06 и после 11.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

MOON LIGHT 5*

05.05-05.06;

11.09-10.10

06.06-05.07;

31.08-10.09

06.07-30.08

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

50

70

91

1возрасен+1дете

50

70

91

1возрасен+2деца

66

93

121

2возрасни

66

93

121

2возрасни+1дете

66

93

121

3возрасни

93

131

169

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

56

76

97

1возрасен+1дете

56

77

97

1возрасен+2деца

75

103

130

2возрасни

75

103

130

2возрасни+1дете

75

103

130

3возрасни

105

144

182

STUDIO STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

82

112

141

1возрасен+1дете

82

112

141

1возрасен+2деца

82

112

141

1возрасен+3деца

103

140

177

2возрасни

82

112

141

2возрасни+1дете

82

112

141

2возрасни+2деца

103

140

177

3возрасни

103

140

177

3возрасни+1дете

115

156

198

4возрасни

123

168

212

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

122

168

212

1возрасен+1дете

122

168

212

1возрасен+2деца

122

168

212

1возрасен+3деца

122

168

212

2возрасни

122

168

212

2возрасни+1дете

122

168

212

2возрасни+2деца

122

168

212

3возрасни

122

168

212

3возрасни+1дете

122

168

212

4возрасни

122

168

212

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

55

75

97

1возрасен+1дете

55

75

96

1возрасен+2деца

73

100

128

2возрасни

73

100

128

2возрасни+1дете

73

100

128

3возрасни

102

140

179

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

62

82

103

1возрасен+1дете

62

82

103

1возрасен+2деца

82

109

137

2возрасни

82

109

137

2возрасни+1дете

82

109

137

3возрасни

115

153

192

STUDIO STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

89

119

148

1возрасен+1дете

89

119

148

1возрасен+2деца

89

119

148

1возрасен+3деца

111

148

185

2возрасни

89

119

148

2возрасни+1дете

89

119

148

2возрасни+2деца

111

148

185

3возрасни

111

148

185

3возрасни+1дете

124

166

207

4возрасни

133

178

222

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

133

179

223

1возрасен+1дете

133

179

223

1возрасен+2деца

133

179

223

1возрасен+3деца

133

179

223

2возрасни

133

179

223

2возрасни+1дете

133

179

223

2возрасни+2деца

133

179

223

3возрасни

133

179

223

3возрасни+1дете

133

179

223

4возрасни

133

179

223

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-12

http://www.moonlight.bg/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе