Следете нé или притиснете Escape

MPM ARSENA 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          10% за резервации до 28.02

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10 за престој до 26.05 и после 17.09

-          7=6; 14=12 за престој до 07.06 и после 10.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

MPM ARSENA 4*

12.05-25.05;

15.09-06.10

26.05-15.06;

08.09-14.09

16.06-30.06;

01.09-07.09

01.07-31.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

35

57

80

108

1возрасен+1дете

62

70

100

130

1возрасен+2деца

71

80

114

148

1возрасен+3деца

88

100

143

185

2возрасни

71

80

114

148

2возрасни+1дете

71

80

114

148

2возрасни+2деца

88

100

143

185

3возрасни

99

112

160

207

DBL PROMO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

34

54

76

105

1возрасен+1дете

60

64

94

124

1возрасен+2деца

68

73

107

141

1возрасен+3деца

86

91

134

177

2возрасни

68

73

107

141

2возрасни+1дете

68

73

107

141

2возрасни+2деца

86

91

134

177

3возрасни

96

102

150

198

SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

82

91

128

164

1возрасен+1дете

82

91

128

164

1возрасен+2деца

82

91

128

164

1возрасен+3деца

103

114

160

205

2возрасни

82

91

128

164

2возрасни+1дете

82

91

128

164

2возрасни+2деца

103

114

160

205

3возрасни

115

128

179

230

3возрасни+1дете

115

128

179

230

4возрасни

148

164

230

295

Периоди за откажување

7 дена

7 дена

7 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-13

http://www.hotelarsena.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе