Следете нé или притиснете Escape

ARONIA BEACH 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до  28.02

-          10% за резервации до  30.04

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10 за престој до 31.05 и пристигнувања после 16.09

-          7=6; 14=12 за престој до 15.06 и после 01.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

ARONIA BEACH 4*

01.05-31.05

01.06-15.06;

16.09-30.09

16.06-05.07;

01.09-15.09

06.07-31.08

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

32

50

66

87

1возрасен+1дете

48

58

67

79

1возрасен+2деца

64

78

89

105

2возрасни

64

78

89

105

2возрасни+1дете

64

78

89

105

3возрасни

86

105

120

142

DBL FAMILY 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

68

82

93

114

1возрасен+1дете

51

62

70

86

1возрасен+2деца

68

82

93

114

1возрасен+3деца

86

103

117

143

2возрасни

68

82

93

114

2возрасни+1дете

68

82

93

114

2возрасни+2деца

86

103

117

143

3возрасни

92

111

126

154

3возрасни+1дете

92

111

126

154

4возрасни

116

140

159

194

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

87

117

136

153

1возрасен+1дете

65

88

102

115

1возрасен+2деца

87

117

136

153

1возрасен+3деца

108

147

170

191

2возрасни

87

117

136

153

2возрасни+1дете

87

117

136

153

2возрасни+2деца

108

147

170

191

3возрасни

117

159

183

206

3возрасни+1дете

117

159

183

206

4возрасни

147

200

231

260

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

7 дена

14 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 4-14

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 4-14

http://aroniahotel.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе