Следете нé или притиснете Escape

BEST WESTERN PLUS PREMIUM INN 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до  31.03

-          10% за резервации до  30.04

Дневни попусти:

-          7=6; 14=12 за престој до 15.06 и после 14.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

BEST WESTERN PLUS PREMIUM INN 4*

02.04-31.05;

23.09-30.10

01.06-15.06;

10.09-22.09

16.06-03.07;

31.08-09.09

04.07-30.08

DBL ECONOMY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

30

40

57

72

1возрасен+1дете

31

41

55

68

2возрасни

41

55

73

91

DBL ECONOMY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

36

47

65

80

1возрасен+1дете

41

51

67

80

2возрасни

55

68

89

107

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

33

43

62

76

1возрасен+1дете

34

44

62

75

1возрасен+2деца

46

59

82

100

2возрасни

46

59

82

100

2возрасни+1дете

46

59

82

100

3возрасни

63

82

113

138

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

40

50

70

84

1возрасен+1дете

44

55

74

87

1возрасен+2деца

59

73

98

116

2возрасни

59

73

98

116

2возрасни+1дете

59

73

98

116

3возрасни

82

100

135

160

DBL DELUXE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

50

64

87

105

1возрасен+1дете

38

48

65

79

1возрасен+2деца

50

64

87

105

1возрасен+3деца

63

80

108

131

2возрасни

50

64

87

105

2возрасни+1дете

50

64

87

105

2возрасни+2деца

63

80

108

131

3возрасни

69

88

119

144

DBL DELUXE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

64

78

103

121

1возрасен+1дете

48

58

77

91

1возрасен+2деца

64

78

103

121

1возрасен+3деца

80

97

128

151

2возрасни

64

78

103

121

2возрасни+1дете

64

78

103

121

2возрасни+2деца

80

97

128

151

3возрасни

88

107

141

166

EXECUTIVE SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

55

68

96

114

1возрасен+1дете

55

68

96

114

1возрасен+2деца

55

68

96

114

1возрасен+3деца

68

86

120

143

2возрасни

55

68

96

114

2возрасни+1дете

55

68

96

114

2возрасни+2деца

68

86

120

143

3возрасни

75

94

132

157

3возрасни+1дете

75

94

132

157

4возрасни

96

120

168

200

EXECUTIVE SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

68

82

112

130

1возрасен+1дете

68

82

112

130

1возрасен+2деца

68

82

112

130

1возрасен+3деца

86

103

140

162

2возрасни

68

82

112

130

2возрасни+1дете

68

82

112

130

2возрасни+2деца

86

103

140

162

3возрасни

94

113

154

179

3возрасни+1дете

94

113

154

179

4возрасни

120

144

196

227

FAMILY SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

100

128

173

210

1возрасен+1дете

100

128

173

210

1возрасен+2деца

100

128

173

210

1возрасен+3деца

100

128

173

210

1возрасен+4деца

100

128

173

210

1возрасен+5деца

125

160

217

262

2возрасни

100

128

173

210

2возрасни+1дете

100

128

173

210

2возрасни+2деца

100

128

173

210

2возрасни+3деца

100

128

173

210

2возрасни+4деца

125

160

217

262

3возрасни

100

128

173

210

3возрасни+1дете

100

128

173

210

3возрасни+2деца

100

128

173

210

3возрасни+3деца

125

160

217

262

4возрасни

100

128

173

210

4возрасни+1дете

100

128

173

210

4возрасни+2деца

125

160

217

262

5возрасни

138

176

238

288

FAMILY SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

128

155

205

242

1возрасен+1дете

128

155

205

242

1возрасен+2деца

128

155

205

242

1возрасен+3деца

128

155

205

242

1возрасен+4деца

128

155

205

242

1возрасен+5деца

160

194

257

302

2возрасни

128

155

205

242

2возрасни+1дете

128

155

205

242

2возрасни+2деца

128

155

205

242

2возрасни+3деца

128

155

205

242

2возрасни+4деца

160

194

257

302

3возрасни

128

155

205

242

3возрасни+1дете

128

155

205

242

3возрасни+2деца

128

155

205

242

3возрасни+3деца

160

194

257

302

4возрасни

128

155

205

242

4возрасни+1дете

128

155

205

242

4возрасни+2деца

160

194

257

302

5возрасни

176

213

282

332

Периоди за откажување

2 дена

7 дена

7 дена

10 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

https://premiuminn.bg/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе