Следете нé или притиснете Escape

CASCADAS APARTMENTS

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до 31.03

-          10% за резервации до 30.04

-          5% за резервации до 31.05

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

CASCADAS APARTMENTS

01.05-10.06;

16.09-30.09

11.06-10.07;

26.08-15.09

11.07-25.08

STUDIO ECONOMY

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

27

41

51

1возрасен+1дете

27

41

51

2возрасни

27

41

51

STUDIO STANDART

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

30

44

54

1возрасен+1дете

30

44

54

2возрасни

30

44

54

STUDIO DELUXE

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

32

47

58

1возрасен+1дете

32

47

58

2возрасни

32

47

58

TRPL ECONOMY

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Еднокреветна соба

32

50

56

1возрасен+1дете

32

50

56

1возрасен+2деца

32

50

56

2возрасни

32

50

56

2возрасни+1дете

32

50

56

3возрасни

32

50

56

TRPL STANDART

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Еднокреветна соба

34

51

59

1возрасен+1дете

34

51

59

1возрасен+2деца

34

51

59

2возрасни

34

51

59

2возрасни+1дете

34

51

59

3возрасни

34

51

59

TRPL DELUXE

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Еднокреветна соба

39

56

64

1возрасен+1дете

39

56

64

1возрасен+2деца

39

56

64

2возрасни

39

56

64

2возрасни+1дете

39

56

64

3возрасни

39

56

64

STUDIO LARGE ECONOMY

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

35

58

71

1возрасен+1дете

35

58

71

1возрасен+2деца

35

58

71

1возрасен+3деца

35

58

71

2возрасни

35

58

71

2возрасни+1дете

35

58

71

2возрасни+2деца

35

58

71

3возрасни

35

58

71

3возрасни+1дете

35

58

71

4возрасни

35

58

71

STUDIO LARGE

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

39

60

73

1возрасен+1дете

39

60

73

1возрасен+2деца

39

60

73

1возрасен+3деца

39

60

73

2возрасни

39

60

73

2возрасни+1дете

39

60

73

2возрасни+2деца

39

60

73

3возрасни

39

60

73

3возрасни+1дете

39

60

73

4возрасни

39

60

73

STUDIO LARGE DELUXE

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Еднокреветна соба

41

65

76

1возрасен+1дете

41

65

76

1возрасен+2деца

41

65

76

1возрасен+3деца

41

65

76

2возрасни

41

65

76

2возрасни+1дете

41

65

76

2возрасни+2деца

41

65

76

3возрасни

41

65

76

3возрасни+1дете

41

65

76

4возрасни

41

65

76

ONE BEDROOM APARTMENT ECONOMY

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

54

79

90

1возрасен+1дете

54

79

90

1возрасен+2деца

54

79

90

1возрасен+3деца

54

79

90

2возрасни

54

79

90

2возрасни+1дете

54

79

90

2возрасни+2деца

54

79

90

3возрасни

54

79

90

3возрасни+1дете

54

79

90

4возрасни

54

79

90

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

56

83

92

1возрасен+1дете

56

83

92

1возрасен+2деца

56

83

92

1возрасен+3деца

56

83

92

2возрасни

56

83

92

2возрасни+1дете

56

83

92

2возрасни+2деца

56

83

92

3возрасни

56

83

92

3возрасни+1дете

56

83

92

4возрасни

56

83

92

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

59

86

97

1возрасен+1дете

59

86

97

1возрасен+2деца

59

86

97

1возрасен+3деца

59

86

97

2возрасни

59

86

97

2возрасни+1дете

59

86

97

2возрасни+2деца

59

86

97

3возрасни

59

86

97

3возрасни+1дете

59

86

97

4возрасни

59

86

97

TWO BEDROOMS APARTMENT ECONOMY

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

65

97

120

1возрасен+1дете

65

97

120

1возрасен+2деца

65

97

120

1возрасен+3деца

65

97

120

1возрасен+4деца

65

97

120

1возрасен+5деца

65

97

120

2возрасни

65

97

120

2возрасни+1дете

65

97

120

2возрасни+2деца

65

97

120

2возрасни+3деца

65

97

120

2возрасни+4деца

65

97

120

3возрасни

65

97

120

3возрасни+1дете

65

97

120

3возрасни+2деца

65

97

120

3возрасни+3деца

65

97

120

4возрасни

65

97

120

4возрасни+1дете

65

97

120

4возрасни+2деца

65

97

120

5возрасни

65

97

120

5возрасни+1дете

65

97

120

6возрасни

65

97

120

TWO BEDROOMS APARTMENT

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

66

98

123

1возрасен+1дете

66

98

123

1возрасен+2деца

66

98

123

1возрасен+3деца

66

98

123

1возрасен+4деца

66

98

123

1возрасен+5деца

66

98

123

2возрасни

66

98

123

2возрасни+1дете

66

98

123

2возрасни+2деца

66

98

123

2возрасни+3деца

66

98

123

2возрасни+4деца

66

98

123

3возрасни

66

98

123

3возрасни+1дете

66

98

123

3возрасни+2деца

66

98

123

3возрасни+3деца

66

98

123

4возрасни

66

98

123

4возрасни+1дете

66

98

123

4возрасни+2деца

66

98

123

5возрасни

66

98

123

5возрасни+1дете

66

98

123

6возрасни

66

98

123

TWO BEDROOMS APARTMENT GARDEN VIEW

Цените се дадени во евра, за наем на апартман, на ден

Еднокреветна соба

71

104

128

1возрасен+1дете

71

104

128

1возрасен+2деца

71

104

128

1возрасен+3деца

71

104

128

1возрасен+4деца

71

104

128

1возрасен+5деца

71

104

128

2возрасни

71

104

128

2возрасни+1дете

71

104

128

2возрасни+2деца

71

104

128

2возрасни+3деца

71

104

128

2возрасни+4деца

71

104

128

3возрасни

71

104

128

3возрасни+1дете

71

104

128

3возрасни+2деца

71

104

128

3возрасни+3деца

71

104

128

4возрасни

71

104

128

4возрасни+1дете

71

104

128

4возрасни+2деца

71

104

128

5возрасни

71

104

128

5возрасни+1дете

71

104

128

6возрасни

71

104

128

Периоди за откажување

3 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

 

Доплата за појадок

6,00 €

4,00

 

Доплата за полупансион

17,00 €

11,00

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-12

http://www.booking.com/hotel/bg/cascadas-apartments.bg.html

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе