Следете нé или притиснете Escape

CHAIKA RESORT 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 30.04

-          15% за резервации до 31.05

Дневни попусти:

-          7=6; 10=9; 11=10; 14=12 за престој до 10.06 и после 11.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

CHAIKA RESORT 4*

15.05-10.06;

11.09-30.09

11.06-25.06;

31.08-10.09

26.06-11.07;

23.08-30.08

12.07-22.08

DBL SEA VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

34

72

89

98

1возрасен+1дете

34

72

89

98

1возрасен+2деца

46

80

89

98

1возрасен+3деца

57

100

111

123

2возрасни

46

80

89

98

2возрасни+1дете

46

80

89

98

2возрасни+2деца

57

100

111

123

3возрасни

64

112

124

137

DBL ARKADIA PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

31

64

80

89

1возрасен+1дете

31

64

80

89

1возрасен+2деца

41

71

80

89

1возрасен+3деца

51

88

100

111

2возрасни

41

71

80

89

2возрасни+1дете

41

71

80

89

2возрасни+2деца

51

88

100

111

3возрасни

57

99

112

124

DBL METROPOL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

27

57

73

82

1возрасен+1дете

27

57

73

82

1возрасен+2деца

36

64

73

82

2возрасни

36

64

73

82

2возрасни+1дете

36

64

73

82

3возрасни

51

89

102

115

DBL METROPOL PARK VIEW WITHOUT BALKONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

24

53

68

78

1возрасен+1дете

24

53

68

78

1возрасен+2деца

32

59

68

78

2возрасни

32

59

68

78

2возрасни+1дете

32

59

68

78

3возрасни

45

83

96

109

STUDIO SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

50

84

93

103

1возрасен+1дете

50

84

93

103

1возрасен+2деца

50

84

93

103

1возрасен+3деца

63

105

117

128

2возрасни

50

84

93

103

2возрасни+1дете

50

84

93

103

2возрасни+2деца

63

105

117

128

3возрасни

70

118

131

144

STUDIO PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

46

75

84

93

1возрасен+1дете

46

75

84

93

1возрасен+2деца

46

75

84

93

1возрасен+3деца

57

94

105

117

2возрасни

46

75

84

93

2возрасни+1дете

46

75

84

93

2возрасни+2деца

57

94

105

117

3возрасни

64

105

118

131

APP METROPOL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

46

75

84

93

1возрасен+1дете

46

75

84

93

1возрасен+2деца

46

75

84

93

1возрасен+3деца

57

94

105

117

2возрасни

46

75

84

93

2возрасни+1дете

46

75

84

93

2возрасни+2деца

57

94

105

117

3возрасни

64

105

118

131

APP ARKADIA PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

50

80

89

98

1возрасен+1дете

50

80

89

98

1возрасен+2деца

50

80

89

98

1возрасен+3деца

63

100

111

123

2возрасни

50

80

89

98

2возрасни+1дете

50

80

89

98

2возрасни+2деца

63

100

111

123

3возрасни

70

112

124

137

MAISONETTE SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

171

171

171

171

1возрасен+1дете

171

171

171

171

2возрасни

171

171

171

171

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

43

82

100

109

1возрасен+1дете

43

82

100

109

1возрасен+2деца

57

91

100

109

1возрасен+3деца

71

114

125

137

2возрасни

57

91

100

109

2возрасни+1дете

57

91

100

109

2возрасни+2деца

71

114

125

137

3возрасни

80

128

140

153

DBL ARKADIA PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

39

74

91

100

1возрасен+1дете

39

74

91

100

1возрасен+2деца

52

82

91

100

1возрасен+3деца

66

103

114

125

2возрасни

52

82

91

100

2возрасни+1дете

52

82

91

100

2возрасни+2деца

66

103

114

125

3возрасни

73

115

128

140

DBL METROPOL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

36

68

84

93

1возрасен+1дете

36

68

84

93

1возрасен+2деца

48

75

84

93

2возрасни

48

75

84

93

2возрасни+1дете

48

75

84

93

3возрасни

67

105

118

131

DBL METROPOL PARK VIEW WITHOUT BALKONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

32

64

80

89

1возрасен+1дете

32

64

80

89

1возрасен+2деца

43

71

80

89

2возрасни

43

71

80

89

2возрасни+1дете

43

71

80

89

3возрасни

61

99

112

124

STUDIO SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

62

96

105

114

1возрасен+1дете

62

96

105

114

1возрасен+2деца

62

96

105

114

1возрасен+3деца

77

120

131

143

2возрасни

62

96

105

114

2возрасни+1дете

62

96

105

114

2возрасни+2деца

77

120

131

143

3возрасни

86

134

147

160

STUDIO PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

57

87

96

105

1возрасен+1дете

57

87

96

105

1возрасен+2деца

57

87

96

105

1возрасен+3деца

71

108

120

131

2возрасни

57

87

96

105

2возрасни+1дете

57

87

96

105

2возрасни+2деца

71

108

120

131

3возрасни

80

121

134

147

APP METROPOL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

57

87

96

105

1возрасен+1дете

57

87

96

105

1возрасен+2деца

57

87

96

105

1возрасен+3деца

71

108

120

131

2возрасни

57

87

96

105

2возрасни+1дете

57

87

96

105

2возрасни+2деца

71

108

120

131

3возрасни

80

121

134

147

APP ARKADIA PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

62

91

100

109

1возрасен+1дете

62

91

100

109

1возрасен+2деца

62

91

100

109

1возрасен+3деца

77

114

125

137

2возрасни

62

91

100

109

2возрасни+1дете

62

91

100

109

2возрасни+2деца

77

114

125

137

3возрасни

86

128

140

153

MAISONETTE SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

182

182

182

182

1возрасен+1дете

182

182

182

182

2возрасни

182

182

182

182

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

56

98

119

128

1возрасен+1дете

56

98

119

128

1возрасен+2деца

75

109

119

128

1возрасен+3деца

94

137

148

160

2возрасни

75

109

119

128

2возрасни+1дете

75

109

119

128

2возрасни+2деца

94

137

148

160

3возрасни

105

153

166

179

DBL ARKADIA PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

53

90

109

119

1возрасен+1дете

53

90

109

119

1возрасен+2деца

71

100

109

119

1возрасен+3деца

88

125

137

148

2возрасни

71

100

109

119

2возрасни+1дете

71

100

109

119

2возрасни+2деца

88

125

137

148

3возрасни

99

140

153

166

DBL METROPOL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

50

84

103

112

1возрасен+1дете

50

84

103

112

1возрасен+2деца

66

93

103

112

2возрасни

66

93

103

112

2возрасни+1дете

66

93

103

112

3возрасни

93

131

144

156

DBL METROPOL PARK VIEW WITHOUT BALKONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

46

80

98

107

1возрасен+1дете

46

80

98

107

1возрасен+2деца

62

89

98

107

2возрасни

62

89

98

107

2возрасни+1дете

62

89

98

107

3возрасни

86

124

137

150

STUDIO SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

80

114

123

132

1возрасен+1дете

80

114

123

132

1возрасен+2деца

80

114

123

132

1возрасен+3деца

100

143

154

165

2возрасни

80

114

123

132

2возрасни+1дете

80

114

123

132

2возрасни+2деца

100

143

154

165

3возрасни

112

160

172

185

STUDIO PARK VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

75

105

114

123

1возрасен+1дете

75

105

114

123

1возрасен+2деца

75

105

114

123

1возрасен+3деца

94

131

143

154

2возрасни

75

105

114

123

2возрасни+1дете

75

105

114

123

2возрасни+2деца

94

131

143

154

3возрасни

105

147

160

172

APP METROPOL PARK VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

75

105

114

123

1возрасен+1дете

75

105

114

123

1возрасен+2деца

75

105

114

123

1возрасен+3деца

94

131

143

154

2возрасни

75

105

114

123

2возрасни+1дете

75

105

114

123

2возрасни+2деца

94

131

143

154

3возрасни

105

147

160

172

APP ARKADIA PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

80

109

119

128

1возрасен+1дете

80

109

119

128

1возрасен+2деца

80

109

119

128

1возрасен+3деца

100

137

148

160

2возрасни

80

109

119

128

2возрасни+1дете

80

109

119

128

2возрасни+2деца

100

137

148

160

3возрасни

112

153

166

179

MAISONETTE SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

201

201

201

201

1возрасен+1дете

201

201

201

201

2возрасни

201

201

201

201

Периоди за откажување

3 дена

5 дена

7 дена

10 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој

-

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 5-12

http://www.chaikaresort-bg.net/

 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе