Следете нé или притиснете Escape

CONTINENTAL 3+*,3*, 2*

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 28.02

-          15% за резервации до 31.03

-          10% за резервации до 30.04

Дневни попусти валидни за резервации направени после 01.05:

-          7=6; 14=12 за престој до 14.06 и после 01.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

CONTINENTAL 3*+

10.05-14.06;

07.09-15.10

15.06-08.07;

23.08-06.09

09.07-22.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

25

32

50

1возрасен+1дете

21

41

50

1возрасен+2деца

27

41

50

1возрасен+3деца

34

51

63

2возрасни

27

41

50

2возрасни+1дете

27

41

50

2возрасни+2деца

34

51

63

3возрасни

38

57

70

CONTINENTAL 3*

10.05-14.06;

07.09-15.10

15.06-08.07;

23.08-06.09

09.07-22.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

19

33

40

1возрасен+1дете

17

27

34

1возрасен+2деца

23

36

46

2возрасни

23

36

46

2возрасни+1дете

23

36

46

3возрасни

32

51

64

CONTINENTAL 2*

01.06-14.06;

07.09-15.10

15.06-08.07;

23.08-06.09

09.07-22.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

13

15

23

1возрасен+1дете

10

15

22

1возрасен+2деца

14

19

30

2возрасни

14

19

30

2возрасни+1дете

14

19

30

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 4-13

 

Доплата за полупансион

9,00 €

5,50

 

Доплата за полнпансион+

13,50 €

7,50

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 4-13

* FB+ вклучува вино, пиво и безалкохолни пијалоци за време на вечерата

http://www.parkhotelcontinental.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе