Следете нé или притиснете Escape

GRAND HOTEL SUNNY BEACH 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          10% за резервации до  28.02

Дневни попусти за резервации направени после 01.03:

-          7=6; 14=12; 21=18 за престој до 02.06 и после 11.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

GRAND HOTEL SUNNY BEACH 4*

01.05-09.06;

11.09-30.10

10.06-02.07;

26.08-10.09

03.07-25.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

54

68

91

1возрасен+1дете

52

66

106

1возрасен+2деца

70

88

117

2возрасни

70

88

117

2возрасни+1дете

70

88

117

3возрасни

97

123

164

STUDIO

Цените се дадени во евра, по студио, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

81

99

129

1возрасен+1дете

81

99

129

1возрасен+2деца

81

99

129

1возрасен+3деца

101

124

161

2возрасни

81

99

129

2возрасни+1дете

81

99

129

2возрасни+2деца

101

124

161

2возрасни+3деца

121

149

193

3возрасни

113

139

180

3возрасни+1дете

113

139

180

3возрасни+2деца

134

164

213

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

92

111

140

1возрасен+1дете

92

111

140

1возрасен+2деца

92

111

140

1возрасен+3деца

115

138

175

2возрасни

92

111

140

2возрасни+1дете

92

111

140

2возрасни+2деца

115

138

175

2возрасни+3деца

139

166

210

3возрасни

129

155

196

3возрасни+1дете

129

155

196

3возрасни+2деца

152

182

231

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-13

     

http://grandhotelsunnybeach.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе