Следете нé или притиснете Escape

IZOLA PARADISE 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 28.02

-          15% за резервации до 31.03

-          10% за резервации до 30.04

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10 за престој до 31.05 и после 08.09

-          7=6; 14=12 за престој во периодот 01.06-15.06

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

IZOLA PARADISE 4*

01.05-15.06;

08.09-30.09

16.06-10.07;

20.08-07.09

11.07-19.08

DBL PROMO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

59

74

89

1возрасен+1дете

44

56

67

2возрасни

59

74

89

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

38

58

70

1возрасен+1дете

46

58

70

1возрасен+2деца

62

78

93

2возрасни

62

78

93

2возрасни+1дете

62

78

93

3возрасни

86

109

131

DBL LARGE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

68

82

98

1возрасен+1дете

68

82

98

1возрасен+2деца

68

82

98

1возрасен+3деца

79

94

113

2возрасни

68

82

98

2возрасни+1дете

68

82

98

2возрасни+2деца

79

94

113

3возрасни

96

115

137

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

75

89

105

1возрасен+1дете

75

89

105

1возрасен+2деца

75

89

105

1возрасен+3деца

87

102

121

2возрасни

75

89

105

2возрасни+1дете

75

89

105

2возрасни+2деца

87

102

121

3возрасни

105

124

147

3возрасни+1дете

105

124

147

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

 

Доплата за бебешко креветче

2,00 €

-

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-12

http://www.izolaparadise.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе