Следете нé или притиснете Escape

MPM KALINA GARDEN 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до  28.02

-          10% за резервации до  31.03

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10 за престој до 22.05 и после 17.09

-          7=6; 14=12 за престој до 06.06 и после 10.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

MPM KALINA GARDEN 4*

11.05-25.05;

15.09-06-10

26.05-15.06;

08.09-14.09

16.06-30.06;

01.09-07.09

01.07-31.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

36

56

73

99

1возрасен+1дете

63

68

94

114

1возрасен+2деца

63

68

94

114

1возрасен+3деца

90

97

134

162

2возрасни

72

78

107

130

2возрасни+1дете

72

78

107

130

2возрасни+2деца

90

97

134

162

3возрасни

99

107

147

179

SUITE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

84

90

125

150

1возрасен+1дете

84

90

125

150

1возрасен+2деца

84

90

125

150

1возрасен+3деца

105

113

157

188

2возрасни

84

90

125

150

2возрасни+1дете

84

90

125

150

2возрасни+2деца

105

113

157

188

3возрасни

116

124

172

207

3возрасни+1дете

116

124

172

207

4возрасни

148

158

219

263

Периоди за откажување

7 дена

7 дена

7 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-13

* suite - една голема соба

http://www.mpmhotels.bg/htmls/kalina.html

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе