Следете нé или притиснете Escape

MPM ROYAL CENTRAL 3*

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до  28.02

-          10% за резервации до  30.04

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10 за престој до 30.05 и после 23.09

-          7=6; 14=12 за престој до 15.06 и после 15.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

MPM ROYAL CENTRAL 3*

11.05-25.05;

15.09-06.10

26.05-15.06;

08.09-14.09

16.06-06.07;

25.08-07.09

07.07-24.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

24

34

40

51

1возрасен+1дете

32

40

50

60

1возрасен+2деца

32

40

50

60

2возрасни

36

46

57

68

2возрасни+1дете

36

46

57

68

3возрасни

49

62

77

92

ONE BEDROOM APARTMENT 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

41

49

68

80

1возрасен+1дете

41

49

68

80

1возрасен+2деца

41

49

68

80

1возрасен+3деца

51

61

86

100

2возрасни

41

49

68

80

2возрасни+1дете

41

49

68

80

2возрасни+2деца

51

61

86

100

3возрасни

55

66

92

108

3возрасни+1дете

55

66

92

108

4возрасни

70

83

116

136

Периоди за откажување

7 дена

7 дена

7 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

http://www.mpmhotels.bg/htmls/royalcentral.html

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе