Следете нé или притиснете Escape

PLANETA 5*

5

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до  28.02

-          15% за резервации до  31.03

-          10% за резервации до  30.04

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

PLANETA 5*

15.05-05.06;

13.09-15.10

06.06-20.06;

03.09-12.09

21.06-06.07;

24.08-02.09

07.07-23.08

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

50

65

88

119

1возрасен+1дете

50

65

82

99

1возрасен+2деца

66

87

109

132

1возрасен+3деца

83

108

137

165

2возрасни

66

87

109

132

2возрасни+1дете

66

87

109

132

2возрасни+2деца

83

108

137

165

3возрасни

93

121

153

185

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

53

68

91

123

1возрасен+1дете

53

68

86

103

1возрасен+2деца

71

91

114

137

1возрасен+3деца

88

114

143

171

2возрасни

71

91

114

137

2возрасни+1дете

71

91

114

137

2возрасни+2деца

88

114

143

171

3возрасни

99

128

160

192

DBL SUPERIOR

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

71

91

114

137

1возрасен+1дете

71

91

114

137

1возрасен+2деца

71

91

114

137

1возрасен+3деца

81

105

131

157

2возрасни

71

91

114

137

2возрасни+1дете

71

91

114

137

2возрасни+2деца

88

114

143

171

2возрасни+3деца

99

128

160

192

3возрасни

99

128

160

192

3возрасни+1дете

99

128

160

192

3возрасни+2деца

117

150

188

226

4возрасни

134

173

217

260

JUNIOR SUITE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

89

109

132

155

1возрасен+1дете

89

109

132

155

1возрасен+2деца

89

109

132

155

1возрасен+3деца

99

122

149

175

2возрасни

89

109

132

155

2возрасни+1дете

89

109

132

155

2возрасни+2деца

105

131

160

188

2возрасни+3деца

115

144

176

208

3возрасни

115

144

176

208

3возрасни+1дете

115

144

176

208

3возрасни+2деца

132

166

203

241

4возрасни

142

179

220

261

FAMILY SUITE 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

99

130

164

198

1возрасен+1дете

99

130

164

198

1возрасен+2деца

99

130

164

198

1возрасен+3деца

99

130

164

198

1возрасен+4деца

99

130

164

198

1возрасен+5деца

116

152

192

231

2возрасни

99

130

164

198

2возрасни+1дете

99

130

164

198

2возрасни+2деца

99

130

164

198

2возрасни+3деца

99

130

164

198

2возрасни+4деца

116

152

192

231

3возрасни

116

152

192

231

3возрасни+1дете

116

152

192

231

3возрасни+2деца

116

152

192

231

3возрасни+3деца

132

173

219

264

4возрасни

132

173

219

264

4возрасни+1дете

132

173

219

264

4возрасни+2деца

149

195

246

298

5возрасни

159

208

263

317

5возрасни+1дете

159

208

263

317

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

http://www.planetagroup.net/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе