Следете нé или притиснете Escape

RIVA 2*, RIVA 3*

3

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до 31.03

-          10% за резервации до 30.04

Дневни попусти за 3*:

-          7=6; 14=12; 21=18 за престој до 15.06 и после 26.08

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

RIVA 4*

01.05-05.06;

23.09-31.10

06.06-17.06;

05.09-22.09

18.06-09.07;

21.08-04.09

10.07-20.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

34

42

59

86

1возрасен+1дете

51

63

72

86

1возрасен+2деца

68

84

96

114

1возрасен+3деца

86

105

120

143

2возрасни

68

84

96

114

2возрасни+1дете

68

84

96

114

2возрасни+2деца

86

105

120

143

3возрасни

96

118

134

160

RIVA 3*

01.05-05.06;

23.09-31.10

06.06-17.06;

05.09-22.09

18.06-09.07;

21.08-04.09

10.07-20.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

26

31

51

76

1возрасен+1дете

39

46

60

72

1возрасен+2деца

52

62

80

96

1возрасен+3деца

66

77

100

120

2возрасни

52

62

80

96

2возрасни+1дете

52

62

80

96

2возрасни+2деца

66

77

100

120

3возрасни

73

86

112

134

FAMILY ROOM

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

87

101

130

157

1возрасен+1дете

87

101

130

157

1возрасен+2деца

87

101

130

157

1возрасен+3деца

87

101

130

157

2возрасни

87

101

130

157

2возрасни+1дете

87

101

130

157

2возрасни+2деца

87

101

130

157

3возрасни

87

101

130

157

3возрасни+1дете

87

101

130

157

4возрасни

87

101

130

157

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

10 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

   

Доплата за паркинг

7,50 €

-

   

Доплата за бебешко креветче

2,50 €

-

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-13

http://www.rivahotelbg.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе