Следете нé или притиснете Escape

VICTORIA PALACE 5*

5

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до  28.02

-          15% за резервации до  31.03

-          10% за резервации до  30.04

Дневни попусти:

-          7=6; 10=9; 11=10; 14=12 за престој до 10.06 и после 11.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

VICTORIA PALACE 5*

15.05-10.06;

11.09-30.09

11.06-25.06;

31.08-10.09

26.06-11.07;

23.08-30.08

12.07-22.08

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

41

78

98

107

1возрасен+1дете

41

78

98

107

1возрасен+2деца

55

87

98

107

1возрасен+3деца

68

108

123

134

2возрасни

55

87

98

107

2возрасни+1дете

55

87

98

107

2возрасни+2деца

68

108

123

134

3возрасни

77

121

137

150

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

38

74

93

103

1возрасен+1дете

38

74

93

103

1возрасен+2деца

50

82

93

103

1возрасен+3деца

63

103

117

128

2возрасни

50

82

93

103

2возрасни+1дете

50

82

93

103

2возрасни+2деца

63

103

117

128

3возрасни

70

115

131

144

DBL PARK VIEW WITHOUT BALKONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

34

70

87

96

1возрасен+1дете

34

70

87

96

2возрасни

46

78

87

96

STUDIO SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

59

91

103

112

1возрасен+1дете

59

91

103

112

1возрасен+2деца

59

91

103

112

1возрасен+3деца

74

114

128

140

2возрасни

59

91

103

112

2возрасни+1дете

59

91

103

112

2возрасни+2деца

74

114

128

140

3возрасни

83

128

144

156

MAISONETTE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

59

91

103

112

1возрасен+1дете

59

91

103

112

1возрасен+2деца

59

91

103

112

1возрасен+3деца

74

114

128

140

2возрасни

59

91

103

112

2возрасни+1дете

59

91

103

112

2возрасни+2деца

74

114

128

140

3возрасни

83

128

144

156

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

50

88

109

119

1возрасен+1дете

50

88

109

119

1возрасен+2деца

66

98

109

119

1возрасен+3деца

83

123

137

148

2возрасни

66

98

109

119

2возрасни+1дете

66

98

109

119

2возрасни+2деца

83

123

137

148

3возрасни

93

137

153

166

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

46

84

105

114

1возрасен+1дете

46

84

105

114

1возрасен+2деца

62

93

105

114

1возрасен+3деца

77

117

131

143

2возрасни

62

93

105

114

2возрасни+1дете

62

93

105

114

2возрасни+2деца

77

117

131

143

3возрасни

86

131

147

160

DBL PARK VIEW WITHOUT BALKONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

43

80

98

107

1возрасен+1дете

43

80

98

107

2возрасни

57

89

98

107

STUDIO SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

71

103

114

123

1возрасен+1дете

71

103

114

123

1возрасен+2деца

71

103

114

123

1возрасен+3деца

88

128

143

154

2возрасни

71

103

114

123

2возрасни+1дете

71

103

114

123

2возрасни+2деца

88

128

143

154

3возрасни

99

144

160

172

MAISONETTE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

71

103

114

123

1возрасен+1дете

71

103

114

123

1возрасен+2деца

71

103

114

123

1возрасен+3деца

88

128

143

154

2возрасни

71

103

114

123

2возрасни+1дете

71

103

114

123

2возрасни+2деца

88

128

143

154

3возрасни

99

144

160

172

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

63

105

128

137

1возрасен+1дете

63

105

128

137

1возрасен+2деца

84

116

128

137

1возрасен+3деца

105

145

160

171

2возрасни

84

116

128

137

2возрасни+1дете

84

116

128

137

2возрасни+2деца

105

145

160

171

3возрасни

118

163

179

192

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

60

101

123

132

1возрасен+1дете

60

101

123

132

1возрасен+2деца

80

112

123

132

1возрасен+3деца

100

140

154

165

2возрасни

80

112

123

132

2возрасни+1дете

80

112

123

132

2возрасни+2деца

100

140

154

165

3возрасни

112

156

172

185

DBL PARK VIEW WITHOUT BALKONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

56

96

116

125

1возрасен+1дете

56

96

116

125

2возрасни

75

107

116

125

STUDIO SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

89

121

132

141

1возрасен+1дете

89

121

132

141

1возрасен+2деца

89

121

132

141

1возрасен+3деца

111

151

165

177

2возрасни

89

121

132

141

2возрасни+1дете

89

121

132

141

2возрасни+2деца

111

151

165

177

3возрасни

124

169

185

198

MAISONETTE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

89

121

132

141

1возрасен+1дете

89

121

132

141

1возрасен+2деца

89

121

132

141

1возрасен+3деца

111

151

165

177

2возрасни

89

121

132

141

2возрасни+1дете

89

121

132

141

2возрасни+2деца

111

151

165

177

3возрасни

124

169

185

198

Периоди за откажување

3 дена

5 дена

7 дена

10 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

100% од резервираниот престој

Минимум престој

-

2st ноќ

2st ноќ

2st ноќ

Доплати

Возрасен

Дете 5-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 5-12

http://www.victoriapalace-bg.net/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе