Следете нé или притиснете Escape

ASTOR GARDEN 5*

5

Попусти

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10; 21=17 за престој до 05.07 и пристигнувања после 01.09

-          15% попуст за престој 2-6 ноќи 05.07 и престој 2-6 ноќи после 01.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

ASTOR GARDEN 5*

01.10-31.10

16.09-30.09

01.07-05.07;

01.09-15.09

06.07-31.08

DBL PARK VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

49

81

106

137

1возрасен+1дете

74

87

108

137

1возрасен+2деца

98

116

144

182

2возрасни

98

116

144

182

2возрасни+1дете

98

116

144

182

3возрасни

132

157

194

246

DBL SEA VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

51

88

114

149

1возрасен+1дете

77

96

118

149

1возрасен+2деца

103

128

157

198

2возрасни

103

128

157

198

2возрасни+1дете

103

128

157

198

3возрасни

139

172

212

268

FAMILY PARK VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

107

132

162

203

1возрасен+1дете

80

99

121

152

1возрасен+2деца

107

132

162

203

2возрасни

107

132

162

203

2возрасни+1дете

107

132

162

203

2возрасни+2деца

134

165

202

254

3возрасни

145

179

219

274

FAMILY SEA VIEW 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

112

141

173

212

1возрасен+1дете

84

106

130

159

1возрасен+2деца

112

141

173

212

2возрасни

112

141

173

212

2возрасни+1дете

112

141

173

212

2возрасни+2деца

140

177

217

265

3возрасни

151

191

234

286

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

7 дена

14 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-13

* Во цената е вклучено користење на чадор за сонце и лежалки на плажата

http://www.firstchoice.co.uk/holiday/accommodation/overview/St-Constantine-and-Helena/Astor-Garden-Hotel-974005

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе