Следете нé или притиснете Escape

AZALIA 4*

4

Попусти

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10; 21=17 за престој до 05.07 и пристигнувања после 01.09

-          15% попуст за престој 2-6 ноќи до 05.07 и престој 2-6 ноќи после 01.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

AZALIA 4*

01.05-31.05;

01.10-31.10

01.06-15.06;

16.09-30.09

16.06-05.07;

01.09-15.09

06.07-31.08

DBL STANDARD 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

47

89

113

139

1возрасен+1дете

70

86

103

120

1возрасен+2деца

93

114

137

160

2возрасни

93

114

137

160

2возрасни+1дете

93

114

137

160

3возрасни

126

154

185

215

FAMILY ROOM

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

49

91

117

145

1возрасен+1дете

74

89

109

127

1возрасен+2деца

98

119

146

169

2возрасни

98

119

146

169

2возрасни+1дете

98

119

146

169

2возрасни+2деца

123

148

182

211

3возрасни

132

160

197

228

DBL LUX

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

51

95

123

149

1возрасен+1дете

77

92

115

133

1возрасен+2деца

103

123

153

178

2возрасни

103

123

153

178

2возрасни+1дете

103

123

153

178

2возрасни+2деца

128

154

191

222

3возрасни

139

166

206

240

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

7 дена

14 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 4-13

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 4-13

* Во цената е вклучено чадор за сонце и лежалки на плажата

http://www.azaliahotel.com/en.html 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе