Следете нé или притиснете Escape

DOLPHIN 4*, LEBED 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до 31.01

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

DOLPHIN 4*

24.05-04.06

05.06-15.06;

06.09-16.09

16.06-30.06;

25.08-05.09

01.07-24.08

DBL STANDARD

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

44

62

86

101

1возрасен+1дете

44

62

86

101

1возрасен+2деца

44

62

86

101

1возрасен+3деца

59

82

114

135

2возрасни

59

82

114

135

2возрасни+1дете

59

82

114

135

2возрасни+2деца

59

82

114

135

3возрасни

80

112

155

180

STUDIO / MAISONETTE

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

74

103

143

169

1возрасен+1дете

74

103

143

169

1возрасен+2деца

74

103

143

169

1возрасен+3деца

74

103

143

169

2возрасни

74

103

143

169

2возрасни+1дете

74

103

143

169

2возрасни+2деца

74

103

143

169

3возрасни

95

132

184

214

3возрасни+1дете

95

132

184

214

4возрасни

105

147

204

237

LEBED 4*

27.04-04.06

05.06-15.06;

06.09-16.09

16.06-30.06;

25.08-05.09

01.07-24.08

DBL STANDARD

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

44

62

86

101

1возрасен+1дете

44

62

86

101

1возрасен+2деца

44

62

86

101

1возрасен+3деца

59

82

114

135

2возрасни

59

82

114

135

2возрасни+1дете

59

82

114

135

2возрасни+2деца

59

82

114

135

3возрасни

80

112

155

180

STUDIO

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

74

103

143

169

1возрасен+1дете

74

103

143

169

1возрасен+2деца

74

103

143

169

1возрасен+3деца

74

103

143

169

2возрасни

74

103

143

169

2возрасни+1дете

74

103

143

169

2возрасни+2деца

74

103

143

169

3возрасни

95

132

184

214

3возрасни+1дете

95

132

184

214

Периоди за откажување

5 дена

7 дена

10 дена

14 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Минимум престој

2 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

4 ноќи

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

http://www.grandhotelvarna.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе