Следете нé или притиснете Escape

JOLIOT CURIE 2*

2

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до 30.04

Дневни попусти:

-          14=12; 7=6 за престој до 10.06 и после 10.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

JOLIOT CURIE 2*

01.05-21.06;

04.09-10.10

22.06-12.07;

17.08-03.09

13.07-16.08

DBL STANDART

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

26

27

32

1возрасен+1дете

27

29

38

1возрасен+2деца

36

39

50

2возрасни

36

39

50

2возрасни+1дете

36

39

50

3возрасни

51

54

70

DBL RENOVATED +AC 

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

27

30

39

1возрасен+1дете

31

35

46

1возрасен+2деца

41

47

62

1возрасен+3деца

51

58

77

2возрасни

41

47

62

2возрасни+1дете

41

47

62

2возрасни+2деца

51

58

77

3возрасни

57

65

86

DBL STANDART 

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

35

36

40

1возрасен+1дете

40

42

50

1возрасен+2деца

54

56

67

2возрасни

54

56

67

2возрасни+1дете

54

56

67

3возрасни

75

78

94

DBL RENOVATED +AC 

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

36

39

47

1возрасен+1дете

44

48

59

1возрасен+2деца

58

64

79

1возрасен+3деца

73

80

98

2возрасни

58

64

79

2возрасни+1дете

58

64

79

2возрасни+2деца

73

80

98

3возрасни

81

89

110

DBL STANDART

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

40

42

46

1возрасен+1дете

49

50

59

1возрасен+2деца

65

67

79

2возрасни

65

67

79

2возрасни+1дете

65

67

79

3возрасни

91

94

110

DBL RENOVATED +AC 

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

42

44

53

1возрасен+1дете

52

56

68

1возрасен+2деца

70

75

90

1возрасен+3деца

87

94

113

2возрасни

70

75

90

2возрасни+1дете

70

75

90

2возрасни+2деца

87

94

113

3возрасни

97

105

126

DBL STANDART 

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

43

44

48

1возрасен+1дете

52

54

62

1возрасен+2деца

70

72

83

2возрасни

70

72

83

2возрасни+1дете

70

72

83

3возрасни

97

101

117

DBL RENOVATED +AC

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

44

47

55

1возрасен+1дете

56

60

71

1возрасен+2деца

74

80

95

1возрасен+3деца

93

100

118

2возрасни

74

80

95

2возрасни+1дете

74

80

95

2возрасни+2деца

93

100

118

3возрасни

104

112

132

Периоди за откажување

3 дена

3 дена

3 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-12

* HB+ - Полнпансион+ - вклучува безалкохолни пијалоци, пиво и вино

http://www.ihsvarna.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе