Следете нé или притиснете Escape

NEPTUN 2*

2

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до  31.03

-          10% за резервации до  30.04

Дневни попусти:

-          7=6; 14=12 за престој до 20.06 и пристигнување после 01.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

NEPTUN 2*

20.05-31.05;

10.09-20.09

01.06-09.06;

01.09-09.09

10.06-14.07;

21.08-31.08

15.07-20.08

DBL STANDARD

Цените се  дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено Лајт

Еднокреветна соба

19

30

35

39

1возрасен+1дете

23

31

37

40

1возрасен+2деца

31

41

49

54

2возрасни

31

41

49

54

2возрасни+1дете

31

41

49

54

3возрасни

43

57

69

75

DBL SEA VIEW

Цените се  дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено Лајт

Еднокреветна соба

24

32

39

42

1возрасен+1дете

24

34

40

44

1возрасен+2деца

32

46

54

58

2возрасни

32

46

54

58

2возрасни+1дете

32

46

54

58

3возрасни

45

64

75

81

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се  дадени во евра, по апартман, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

43

62

74

80

1возрасен+1дете

43

62

74

80

1возрасен+2деца

43

62

74

80

1возрасен+3деца

65

92

111

120

2возрасни

43

62

74

80

2возрасни+1дете

43

62

74

80

2возрасни+2деца

65

92

111

120

3возрасни

61

86

104

112

3возрасни+1дете

71

102

122

132

Периоди за откажување

3 дена

3 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување

1 ноќ

1 ноќ

2 ноќи

2 ноќи

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-13

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-13

http://hotelneptun.blogspot.bg/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе