Следете нé или притиснете Escape

CAESAR PALACE 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          10% за резервации до  31.03

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10 за престој до 13.06 и после 09.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

CAESAR PALACE 4*

24.05-13.06;

09.09-23.09

14.06-27.06;

26.08-08.09

28.06-04.07;

19.08-25.08

05.07-18.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

59

91

100

121

1возрасен+1дете

59

91

100

121

1возрасен+2деца

59

91

100

121

2возрасни

59

91

100

121

2возрасни+1дете

59

91

100

121

3возрасни

80

123

135

163

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

89

137

150

181

1возрасен+1дете

89

137

150

181

1возрасен+2деца

89

137

150

181

1возрасен+3деца

89

137

150

181

1возрасен+4деца

99

147

161

192

2возрасни

89

137

150

181

2возрасни+1дете

89

137

150

181

2возрасни+2деца

89

137

150

181

2возрасни+3деца

99

147

161

192

3возрасни

89

137

150

181

3возрасни+1дете

89

137

150

181

3возрасни+2деца

99

147

161

192

4возрасни

109

157

171

202

TWO BEDROOMS APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

119

182

201

242

1возрасен+1дете

119

182

201

242

1возрасен+2деца

119

182

201

242

1возрасен+3деца

119

182

201

242

1возрасен+4деца

119

182

201

242

2возрасни

119

182

201

242

2возрасни+1дете

119

182

201

242

2возрасни+2деца

119

182

201

242

2возрасни+3деца

119

182

201

242

2возрасни+4деца

129

193

211

252

3возрасни

119

182

201

242

3возрасни+1дете

119

182

201

242

3возрасни+2деца

119

182

201

242

4возрасни

119

182

201

242

4возрасни+1дете

119

182

201

242

4возрасни+2деца

129

193

211

252

5возрасни

139

203

221

262

5возрасни+1дете

149

213

231

272

Периоди за откажување

7 дена

7 дена

7 дена

7 дена

Пенали за откажување

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Пенали за непојавување

1 ноќи

1 ноќи

1 ноќи

1 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

http://www.elinabg.com/caesarpalace/ 

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе