Следете нé или притиснете Escape

PARADISE BEACH 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до  31.03

-          10% за резервации до  20.05

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

PARADISE BEACH 4*

20.05-05.06;

08.09-30.09

06.06-19.06

20.06-04.07;

24.08-07.09

05.07-23.08

DBL PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

42

67

82

97

1возрасен+1дете

44

67

82

115

1возрасен+2деца

59

89

109

128

2возрасни

59

89

109

128

2возрасни+1дете

59

89

109

128

3возрасни

83

124

153

179

DBL SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

46

72

91

103

1возрасен+1дете

51

74

89

123

1возрасен+2деца

68

98

119

137

2возрасни

68

98

119

137

2возрасни+1дете

68

98

119

137

3возрасни

96

137

166

192

ONE BEDROOM APARTMENT PARK VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

89

133

164

192

1возрасен+1дете

89

133

164

192

1возрасен+2деца

89

133

164

192

1возрасен+3деца

89

133

164

192

2возрасни

89

133

164

192

2возрасни+1дете

89

133

164

192

2возрасни+2деца

89

133

164

192

3возрасни

89

133

164

192

3возрасни+1дете

89

133

164

192

4возрасни

110

165

202

236

ONE BEDROOM APARTMENT SEA VIEW

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

103

147

177

205

1возрасен+1дете

103

147

177

205

1возрасен+2деца

103

147

177

205

1возрасен+3деца

103

147

177

205

2возрасни

103

147

177

205

2возрасни+1дете

103

147

177

205

2возрасни+2деца

103

147

177

205

3возрасни

103

147

177

205

3возрасни+1дете

103

147

177

205

4возрасни

127

181

218

253

Периоди за откажување

3 дена

7 дена

10 дена

14 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 2-12

*Се остава депозит од 20 eur по лице на рецепција кои се враќаат на денот на заминување

http://www.paradisebeach.bg/main/index.php?lang=en

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 06.01.18-30.04.18
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+1ad 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+1ch(0-1) 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+1ch(2-11) 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+2ad 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+2ch(0-1) 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 154
Family Room Executive - Garden/Pool View HB 2Ad+2ch(2-11) 154
Single Superior - Pool View or Garden View HB 1Ad 136
Single Superior - Pool View or Garden View HB 1Ad+1ch(0-1) 136
Single Superior - Pool View or Garden View HB 1Ad+1ch(2-11) 171
Double Superior  - Pool View or Garden View HB 2Ad 171
Double Superior  - Pool View or Garden View HB 2Ad+1ch(0-1) 171
Double Superior  - Pool View or Garden View HB 2Ad+1ch(2-11) 171
Suite Superior - Pool View or Garden View HB 2Ad 212
Suite Superior - Pool View or Garden View HB 2Ad+1ad 212
Suite Superior - Pool View or Garden View HB 2Ad+1ch(0-1) 212
Suite Superior - Pool View or Garden View HB 2Ad+1ch(2-11) 212
Suite Superior - Private Pool HB 2Ad 224
Suite Superior - Private Pool HB 2Ad+1ad 224
Suite Superior - Private Pool HB 2Ad+1ch(0-1) 224
Suite Superior - Private Pool HB 2Ad+1ch(2-11) 224
Single Executive - Sea View HB 1Ad 102
Single Executive - Sea View HB 1Ad+1ch(0-1) 102
Single Executive - Sea View HB 1Ad+1ch(2-11) 128
Double Executive  - Sea View HB 2Ad 128
Double Executive  - Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 128
Double Executive  - Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 128
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad 182
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+1ad 196
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 196
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 204
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+1ch(0-1) 182
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+1ch(2-11) 189
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+2ad 210
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+2ch(0-1) 182
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 189
Family Room Executive - Garden/Pool View FB 2Ad+2ch(2-11) 196
Single Superior - Pool View or Garden View FB 1Ad 151
Single Superior - Pool View or Garden View FB 1Ad+1ch(0-1) 151
Single Superior - Pool View or Garden View FB 1Ad+1ch(2-11) 191
Double Superior  - Pool View or Garden View FB 2Ad 198
Double Superior  - Pool View or Garden View FB 2Ad+1ch(0-1) 198
Double Superior  - Pool View or Garden View FB 2Ad+1ch(2-11) 206
Suite Superior - Pool View or Garden View FB 2Ad 241
Suite Superior - Pool View or Garden View FB 2Ad+1ad 255
Suite Superior - Pool View or Garden View FB 2Ad+1ch(0-1) 241
Suite Superior - Pool View or Garden View FB 2Ad+1ch(2-11) 248
Suite Superior - Private Pool FB 2Ad 252
Suite Superior - Private Pool FB 2Ad+1ad 266
Suite Superior - Private Pool FB 2Ad+1ch(0-1) 252
Suite Superior - Private Pool FB 2Ad+1ch(2-11) 260
Single Executive - Sea View FB 1Ad 117
Single Executive - Sea View FB 1Ad+1ch(0-1) 117
Single Executive - Sea View FB 1Ad+1ch(2-11) 149
Double Executive  - Sea View FB 2Ad 156
Double Executive  - Sea View FB 2Ad+1ch(0-1) 156
Double Executive  - Sea View FB 2Ad+1ch(2-11) 163

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе