Следете нé или притиснете Escape

SAINT GEORGE PALACE RESORT & SPA 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          15% за резервации до  30.04

-          10% за резервации до  31.05

Дневни попусти:

-          7=6 за престој до 10.06 и после 07.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

SAINT GEORGE PALACE RESORT & SPA 4*

01.05-15.06;

09.09-30.09

16.06-08.07;

23.08-08.09

09.07-22.08

DBL STANDART

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

40

58

96

1возрасен+1дете

54

78

96

1возрасен+2деца

58

82

100

2возрасни

54

78

96

2возрасни+1дете

58

82

100

3возрасни

74

107

132

DBL WITHOUT BALCONY

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

35

53

91

1возрасен+1дете

47

71

91

1возрасен+2деца

51

75

96

2возрасни

47

71

91

2возрасни+1дете

51

75

96

3возрасни

64

97

125

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Еднокреветна соба

46

75

100

1возрасен+1дете

46

75

100

1возрасен+2деца

48

78

103

1возрасен+3деца

50

80

105

2возрасни

46

75

100

2возрасни+1дете

48

78

103

2возрасни+2деца

50

80

105

3возрасни

51

80

105

3возрасни+1дете

53

83

108

4возрасни

56

86

111

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Еднокреветна соба

71

103

125

1возрасен+1дете

71

103

125

1возрасен+2деца

75

107

130

1возрасен+3деца

80

112

135

2возрасни

71

103

125

2возрасни+1дете

75

107

130

2возрасни+2деца

80

112

135

3возрасни

81

113

136

3возрасни+1дете

86

117

140

4возрасни

91

123

146

Периоди за откажување

2 дена

3 дена

5 дена

Пенали за откажување

1 ноќ

1 ноќ

1 ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 3-13

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 3-13

* Официјалната категорија на хотелот е 3*

http://www.stgeorgepalace.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе