Следете нé или притиснете Escape

ASTERA 4*

4

Попусти

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10; 21=15 за престој до 05.07 и пристигнувања после 01.09

-          15% попуст за престој 2-6 ноќи до 05.07 и престој 2-6 ноќи после 01.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

ASTERA 4*

01.05-31.05;

01.10-31.10

01.06-15.06;

16.09-30.09

16.06-05.07;

01.09-15.09

06.07-31.08

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

47

76

103

136

1возрасен+1дете

70

84

99

116

1возрасен+2деца

93

112

132

155

2возрасни

93

112

132

155

2возрасни+1дете

93

112

132

155

3возрасни

126

151

179

209

DBL FAMILY 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

49

80

109

143

1возрасен+1дете

74

89

108

125

1возрасен+2деца

98

119

144

166

1возрасен+3деца

123

148

180

208

2возрасни

98

119

144

166

2возрасни+1дете

98

119

144

166

2возрасни+2деца

123

148

180

208

3возрасни

132

160

194

225

DBL LUX 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

51

82

113

145

1возрасен+1дете

77

91

111

128

1возрасен+2деца

103

121

148

171

1возрасен+3деца

128

151

185

214

2возрасни

103

121

148

171

2возрасни+1дете

103

121

148

171

2возрасни+2деца

128

151

185

214

3возрасни

139

163

200

231

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

7 дена

10 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 4-13

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 4-13

* Во цената е вклучено 1 чадор за сонце и 2 лежалки на плажата

http://www.asterahotel.com/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе