Следете нé или притиснете Escape

ATLAS 4*

4

Попусти

Дневни попусти:

-          7=5; 14=10; 21=15 за престој до 05.07 и пристигнувања после 01.09

-          15% попуст за престој 2-6 ноќи до 05.07 и престој 2-6 ноќи после 01.09

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

ATLAS 4*

01.05-31.05;

01.10-31.10

01.06-15.06;

16.09-30.09

16.06-05.07;

01.09-15.09

06.07-31.08

DBL STANDART 

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

36

54

66

102

1возрасен+1дете

55

63

74

88

1возрасен+2деца

73

84

98

117

2возрасни

73

84

98

117

2возрасни+1дете

73

84

98

117

3возрасни

98

114

132

159

DBL FAMILY*

Цените се дадени  во евра, по соба, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

75

87

105

124

1возрасен+1дете

56

65

79

93

1возрасен+2деца

75

87

105

124

1возрасен+3деца

94

108

131

155

2возрасни

75

87

105

124

2возрасни+1дете

75

87

105

124

2возрасни+2деца

94

108

131

155

3возрасни

102

117

142

168

STUDIO STANDART 

Цените се дадени  во евра, по студио, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

78

96

114

133

1возрасен+1дете

58

72

86

100

1возрасен+2деца

78

96

114

133

1возрасен+3деца

97

120

143

167

2возрасни

78

96

114

133

2возрасни+1дете

78

96

114

133

2возрасни+2деца

97

120

143

167

3возрасни

105

129

154

180

ONE BEDROOM APARTMENT 

Цените се дадени  во евра, по апартман, на ден, на база на Ултра Се Вклучено

Еднокреветна соба

84

107

139

174

1возрасен+1дете

63

80

104

131

1возрасен+2деца

84

107

139

174

1возрасен+3деца

105

134

174

218

2возрасни

84

107

139

174

2возрасни+1дете

84

107

139

174

2возрасни+2деца

105

134

174

218

3возрасни

114

145

188

235

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

7 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 4-15

   

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

   

Дете 4-15

* DBL family - една голема соба

http://www.atlashotel.bg/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе