Следете нé или притиснете Escape

PALMA 4*

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-          20% за резервации до  28.02

-          15% за резервации до  31.03

-          10% за резервации до  30.04

Дневни попусти:

-          7=6, 14=12 за престој до 17.06 и после 05.09

Попустите за рана резервација и дневните попусти се комбинираат

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

PALMA 4*

01.05-17.06;

10.09-30.09

18.06-01.07;

27.08-10.09

02.07-26.08

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

30

42

56

1возрасен+1дете

30

42

56

1возрасен+2деца

44

63

84

2возрасни

50

57

82

2возрасни+1дете

50

57

82

DBL STANDART 

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

41

54

65

1возрасен+1дете

41

54

65

1возрасен+2деца

62

80

97

2возрасни

68

80

100

2возрасни+1дете

68

80

100

STUDIO

Цените се дадени во евра, по студио, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

68

86

120

1возрасен+1дете

68

86

120

1возрасен+2деца

68

86

120

1возрасен+3деца

68

86

120

2возрасни

68

86

120

2возрасни+1дете

68

86

120

2возрасни+2деца

68

86

120

3возрасни

82

103

144

3возрасни+1дете

82

103

144

4возрасни

104

130

182

STUDIO 

Цените се дадени во евра, по студио, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

91

111

145

1возрасен+1дете

91

111

145

1возрасен+2деца

91

111

145

1возрасен+3деца

91

111

145

2возрасни

91

111

145

2возрасни+1дете

91

111

145

2возрасни+2деца

91

111

145

3возрасни

109

133

174

3возрасни+1дете

109

133

174

4возрасни

139

169

221

ONE BEDROOM APARTMENT 

Цените се дадени во евра, по апартман, на ден, на база на ноќевање со појадок

Еднокреветна соба

59

84

103

1возрасен+1дете

59

84

103

1возрасен+2деца

59

84

103

1возрасен+3деца

59

84

103

2возрасни

59

84

103

2возрасни+1дете

59

84

103

2возрасни+2деца

59

84

103

3возрасни

83

118

144

3возрасни+1дете

83

118

144

ONE BEDROOM APARTMENT

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион+

Еднокреветна соба

82

103

125

1возрасен+1дете

82

103

125

1возрасен+2деца

82

103

125

1возрасен+3деца

82

103

125

2возрасни

82

103

125

2возрасни+1дете

82

103

125

2возрасни+2деца

82

103

125

3возрасни

115

144

176

3возрасни+1дете

115

144

176

Периоди за откажување

1 дена

3 дена

5 дена

Пенали за откажување

Првата ноќ

Првата ноќ

Првата ноќ

Пенали за непојавување

2 ноќи

2 ноќи

2 ноќи

Минимум престој

-

-

-

Доплати

Возрасен

Дете 2-12

 

Туристичка такса, по лице, на ден

1,00 €

1,00

 

Дете 2-12

http://palmalife.eu/

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе