Следете нé или притиснете Escape

Хотел Bomo Club Palace 4* - Glyfada, Athens

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room - Front Sea View

1Ad

88

Single Room - Front Sea View

1Ad+1ch(0-1)

88

Single Room - Front Sea View

1Ad+1ch(2-11)

88

Double Room - Front Sea View

2Ad

99

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(0-1)

99

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(2-11)

114

Triple Room - Front Sea View

3Ad

116

Triple Room - Front Sea View

3Ad+1ch(0-1)

116

Triple Room - Front Sea View

3Ad+1ch(2-11)

128

Single Room -

1Ad

79

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

79

Single Room -

1Ad+1ch(2-11)

79

Double Room -

2Ad

86

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

86

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

95

Triple Room -

3Ad

96

Triple Room -

3Ad+1ch(0-1)

96

Triple Room -

3Ad+1ch(2-11)

106

Single Room - Side Sea View

1Ad

81

Single Room - Side Sea View

1Ad+1ch(0-1)

81

Single Room - Side Sea View

1Ad+1ch(2-11)

81

Double Room - Side Sea View

2Ad

91

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

124

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

91

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

101

Quadruple Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

139

Quadruple Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

139

Quadruple Room - Side Sea View

2Ad+2ad

139

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Front Sea View

1Ad

103

Single Room - Front Sea View

1Ad+1ch(0-1)

103

Single Room - Front Sea View

1Ad+1ch(2-11)

109

Double Room - Front Sea View

2Ad

128

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(0-1)

128

Double Room - Front Sea View

2Ad+1ch(2-11)

147

Triple Room - Front Sea View

3Ad

158

Triple Room - Front Sea View

3Ad+1ch(0-1)

158

Triple Room - Front Sea View

3Ad+1ch(2-11)

175

Single Room -

1Ad

92

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

92

Single Room -

1Ad+1ch(2-11)

98

Double Room -

2Ad

112

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

112

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

124

Triple Room -

3Ad

135

Triple Room -

3Ad+1ch(0-1)

135

Triple Room -

3Ad+1ch(2-11)

150

Single Room - Side Sea View

1Ad

95

Single Room - Side Sea View

1Ad+1ch(0-1)

95

Single Room - Side Sea View

1Ad+1ch(2-11)

100

Double Room - Side Sea View

2Ad

118

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

160

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-1)

118

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(2-11)

130

Quadruple Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

193

Quadruple Room - Side Sea View

2Ad+1ad+1ch(2-11)

193

Quadruple Room - Side Sea View

2Ad+2ad

193

Минимум престој

 

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе