Следете нé или притиснете Escape

Хотел Akrathos 4* - Ouranoupolis, Chalkidiki-Mount Athos

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-16.10.18

01.06.18-03.07.18

 

23.08.18-30.09.18

04.07.18-22.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+1ch(0-1)

213

293

371

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+1ch(2-12)

213

293

371

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+2ch(0-1)

213

293

371

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12)

213

293

371

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+2ch(2-12)

213

293

371

Suite Family  - Executive

2Ad+2ad

231

315

410

Suite Family  - Executive

2Ad+2ad+1ch(0-1)

231

315

410

Suite Family  - Executive

2Ad+2ad+1ch(2-12)

231

315

410

Suite Family  - Executive

2Ad+2ch(0-1)

197

270

331

Suite Family  - Executive

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

197

270

331

Suite Family  - Executive

2Ad+2ch(2-12)

197

270

331

Suite Family  - Executive

2Ad+3ch(0-1)

197

270

331

Suite Family  - Executive

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12)

197

270

331

Suite Family  - Executive

2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12)

197

270

331

Suite Family  - Executive

2Ad+3ch(2-12)

197

270

331

Single Room -

1Ad

79

119

168

Double Room -

2Ad

101

162

213

Double Room -

2Ad+1ad

136

219

288

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

136

219

288

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-12)

136

219

288

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

101

162

213

Double Room -

2Ad+1ch(2-12)

101

162

213

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

101

162

213

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

101

162

213

Double Room -

2Ad+2ch(2-12)

127

202

267

Suite Loft Luxury -

2Ad

224

304

382

Suite Loft Luxury -

2Ad+1ch(0-5)

224

304

382

Suite Loft Luxury -

2Ad+2ch(0-5)

224

304

382

Минимум престој

 

 1

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Akrathos Hotel 4* - Ouranoupolis, Chalkidiki-Mount Athos

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-16.10.18

01.06.18-03.07.18

 

23.08.18-30.09.18

04.07.18-22.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+1ch(0-1)

184

251

318

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+1ch(2-12)

184

251

318

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+2ch(0-1)

184

251

318

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-12)

184

251

318

Suite Family  - Executive

2Ad+1ad+2ch(2-12)

184

251

318

Suite Family  - Executive

2Ad+2ad

198

271

352

Suite Family  - Executive

2Ad+2ad+1ch(0-1)

198

271

352

Suite Family  - Executive

2Ad+2ad+1ch(2-12)

198

271

352

Suite Family  - Executive

2Ad+2ch(0-1)

169

232

285

Suite Family  - Executive

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

169

232

285

Suite Family  - Executive

2Ad+2ch(2-12)

169

232

285

Suite Family  - Executive

2Ad+3ch(0-1)

169

232

285

Suite Family  - Executive

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-12)

169

232

285

Suite Family  - Executive

2Ad+3ch(0-1)(2-12)(2-12)

169

232

285

Suite Family  - Executive

2Ad+3ch(2-12)

169

232

285

Single Room -

1Ad

68

101

145

Double Room -

2Ad

87

140

184

Double Room -

2Ad+1ad

118

188

248

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

118

188

248

Double Room -

2Ad+1ad+1ch(2-12)

118

188

248

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

87

140

184

Double Room -

2Ad+1ch(2-12)

87

140

184

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)

87

140

184

Double Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

87

140

184

Double Room -

2Ad+2ch(2-12)

109

174

229

Suite Loft Luxury -

2Ad

194

261

328

Suite Loft Luxury -

2Ad+1ch(0-5)

194

261

328

Suite Loft Luxury -

2Ad+2ch(0-5)

194

261

328

Минимум престој

 

 1

 5

 5

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе