Следете нé или притиснете Escape

Хотел Akti Ouranoupoli 4* - Ouranoupolis, Chalkidiki-Mount Athos

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-21.05.18

 

01.10.18-10.10.18

22.05.18-10.06.18

 

13.09.18-30.09.18

11.06.18-30.06.18

 

01.09.18-12.09.18

01.07.18-23.07.18

 

25.08.18-31.08.18

24.07.18-24.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Garden View

1Ad

76

80

97

122

145

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

76

80

97

122

145

Suite min 4pax - Garden View

4Ad

216

243

289

339

385

Suite min 4pax - Garden View

4Ad+1ch(0-5)

216

243

289

339

385

Suite min 4pax - Garden View

4Ad+1ch(6-11)

242

274

325

382

433

Double Room - Garden View/Eco

2Ad

76

80

97

122

145

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ad

102

109

130

164

195

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ch(0-5)

76

80

97

122

145

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ch(6-11)

95

100

121

152

180

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-5)

121

128

162

199

234

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

121

128

162

199

234

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(6-11)

121

128

162

199

234

Double Room - Sea View

2Ad

85

90

122

145

163

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

114

121

164

195

220

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

85

90

122

145

163

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

107

112

152

180

204

Double Superior  - Sea View

2Ad

97

108

133

156

182

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

130

145

179

210

244

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

97

108

133

156

182

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

121

135

166

195

227

Junior Suite - Sea View

2Ad

108

122

145

169

193

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

108

122

145

169

193

Suite Deluxe - Sea View

4Ad

362

408

458

504

554

Suite Deluxe - Sea View

4Ad+1ch(0-1)

362

408

458

504

554

Double Room - Side Sea View

2Ad

80

85

108

133

156

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

109

114

145

179

210

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-5)

80

85

108

133

156

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(6-11)

100

107

135

166

195

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Single Room - Garden View

1Ad

94

98

113

145

167

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

94

98

113

145

167

Suite min 4pax - Garden View

4Ad

284

311

358

431

476

Suite min 4pax - Garden View

4Ad+1ch(0-5)

284

311

358

431

476

Suite min 4pax - Garden View

4Ad+1ch(6-11)

320

351

403

484

536

Double Room - Garden View/Eco

2Ad

110

114

131

167

190

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ad

154

161

182

233

264

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ch(0-5)

110

114

131

167

190

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ch(6-11)

139

144

164

209

238

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-5)

155

162

196

245

279

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

164

171

206

256

292

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(6-11)

174

180

215

268

303

Double Room - Sea View

2Ad

120

124

156

190

209

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

166

173

216

264

288

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

120

124

156

190

209

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

150

155

196

238

261

Double Superior  - Sea View

2Ad

131

142

167

202

227

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

182

197

231

279

314

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

131

142

167

202

227

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

164

178

210

252

284

Junior Suite - Sea View

2Ad

142

156

179

216

239

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

142

156

179

216

239

Suite Deluxe - Sea View

4Ad

431

476

527

595

646

Suite Deluxe - Sea View

4Ad+1ch(0-1)

431

476

527

595

646

Double Room - Side Sea View

2Ad

114

120

142

179

202

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

161

166

197

249

279

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-5)

114

120

142

179

202

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(6-11)

144

150

178

223

252

Минимум престој

 

 3

 5

 5

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-21.05.18

 

01.10.18-10.10.18

22.05.18-10.06.18

 

13.09.18-30.09.18

11.06.18-30.06.18

 

01.09.18-12.09.18

01.07.18-23.07.18

 

25.08.18-31.08.18

24.07.18-24.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДO 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - Garden View

1Ad

55

61

83

103

123

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

55

61

83

103

123

Suite min 4pax - Garden View

4Ad

155

183

245

288

328

Suite min 4pax - Garden View

4Ad+1ch(0-5)

155

183

245

288

328

Suite min 4pax - Garden View

4Ad+1ch(6-11)

175

206

276

325

369

Double Room - Garden View/Eco

2Ad

55

61

83

103

123

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ad

74

81

111

140

166

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ch(0-5)

55

61

83

103

123

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ch(6-11)

68

76

102

130

154

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-5)

87

96

138

169

199

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

87

96

138

169

199

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(6-11)

87

96

138

169

199

Double Room - Sea View

2Ad

62

67

103

123

139

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

83

91

140

166

187

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

62

67

103

123

139

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

77

85

130

154

173

Double Superior  - Sea View

2Ad

69

81

113

133

154

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

95

109

153

179

208

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

69

81

113

133

154

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

87

101

142

166

193

Junior Suite - Sea View

2Ad

78

91

123

144

164

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

78

91

123

144

164

Suite Deluxe - Sea View

4Ad

261

306

389

428

471

Suite Deluxe - Sea View

4Ad+1ch(0-1)

261

306

389

428

471

Double Room - Side Sea View

2Ad

58

64

92

113

133

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

78

86

124

153

179

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-5)

58

64

92

113

133

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(6-11)

73

80

114

142

166

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Single Room - Garden View

1Ad

72

78

99

127

146

Single Room - Garden View

1Ad+1ch(0-1)

72

78

99

127

146

Suite min 4pax - Garden View

4Ad

221

251

315

380

419

Suite min 4pax - Garden View

4Ad+1ch(0-5)

221

251

315

380

419

Suite min 4pax - Garden View

4Ad+1ch(6-11)

250

283

354

427

471

Double Room - Garden View/Eco

2Ad

88

95

117

150

168

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ad

123

133

163

208

234

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ch(0-5)

88

95

117

150

168

Double Room - Garden View/Eco

2Ad+1ch(6-11)

110

119

146

187

211

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-5)

120

130

172

216

244

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(0-5)(6-11)

129

140

182

227

256

Double Room Bunk Bed -

2Ad+2ch(6-11)

138

149

190

239

267

Double Room - Sea View

2Ad

95

102

138

168

185

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

132

142

191

234

255

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

95

102

138

168

185

Double Room - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

119

128

173

211

230

Double Superior  - Sea View

2Ad

102

116

147

178

200

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ad

144

161

205

248

276

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-5)

102

116

147

178

200

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(6-11)

129

145

185

223

250

Junior Suite - Sea View

2Ad

111

125

157

190

210

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ch(0-1)

111

125

157

190

210

Suite Deluxe - Sea View

4Ad

327

375

458

520

563

Suite Deluxe - Sea View

4Ad+1ch(0-1)

327

375

458

520

563

Double Room - Side Sea View

2Ad

91

98

127

160

178

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ad

128

138

175

221

248

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(0-5)

91

98

127

160

178

Double Room - Side Sea View

2Ad+1ch(6-11)

114

123

158

199

223

Минимум престој

 

 3

 5

 5

 5

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе