Следете нé или притиснете Escape

Хотел Alexandros Palace 5* - Ouranoupoli, Athos, Halkidiki

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Alexandros Palace Hotel 5* - Ouranoupoli, Athos, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-20/0501/10-13/10

21/05-10/0621/09-30/09

11/06-10/0726/08-20/09

11/07-25/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Junior Suite

2 Adults

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

127

172

213

259

Family Room

2 Adults

120

164

202

248

Family Room

3 Adults

120

164

202

248

Family Room

4 Adults

162

221

273

334

Family Room

2Ad+1Ch (2-11.99)

120

164

202

248

Family Room

2Ad+1Ch (0-1.99)

120

164

202

248

Family Room

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

120

164

202

248

Family Room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

120

164

202

248

Family Room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

120

164

202

248

Family Room

3Ad+1Ch (0-1.99)

120

164

202

248

Family Room

3Ad+1Ch (2-11.99)

120

164

202

248

Double Standard for Single Use

1 Adult

76

98

135

146

Family Executive Sea View

3 Adults

146

202

259

304

Family Executive Sea View

4 Adults

198

273

349

410

Family Executive Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

146

202

259

304

Double Pool View

2 Adults

92

120

146

168

Double Pool View

3 Adults

125

162

198

227

Double Pool View

2Ad+1Ch (2-11.99)

92

120

146

168

Double Pool View

2Ad+1Ch (0-1.99)

92

120

146

168

Double Garden View

2 Adults

86

112

142

164

Double Garden View

3 Adults

116

151

192

221

Double Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

86

112

142

164

Double Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

86

112

142

164

Family Superior

3 Adults

135

191

237

281

Family Superior

4 Adults

183

258

319

379

Family Superior

2Ad+1Ch (2-11.99)

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+1Ch (0-1.99)

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+1Ch (0-1.99)

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+1Ch (2-11.99)

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

135

191

237

281

Family Sea View

3 Adults

127

172

213

259

Family Sea View

4 Adults

171

232

288

349

Family Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

127

172

213

259

Family Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

127

172

213

259

Family Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

127

172

213

259

Family Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

127

172

213

259

Family Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

127

172

213

259

Family Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

127

172

213

259

Family Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

127

172

213

259

 Доплата за Се Вклучено

Возрасен

19

19

19

19

 

Дете (2-11.99)

10

10

10

10

 

Дете (0-1.99)

0

0

0

0

Минимум престој

 

4

4

4

7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Alexandros Palace Hotel 5* - Ouranoupoli, Athos, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-20/0501/10-13/10

21/05-10/0621/09-30/09

11/06-10/0726/08-20/09

11/07-25/08

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Junior Suite

2 Adults

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+1Ch (2-11.99)

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

127

172

213

259

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

127

172

213

259

Family Room

2 Adults

120

164

202

248

Family Room

3 Adults

120

164

202

248

Family Room

4 Adults

162

221

273

334

Family Room

2Ad+1Ch (2-11.99)

120

164

202

248

Family Room

2Ad+1Ch (0-1.99)

120

164

202

248

Family Room

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

120

164

202

248

Family Room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

120

164

202

248

Family Room

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

120

164

202

248

Family Room

3Ad+1Ch (0-1.99)

120

164

202

248

Family Room

3Ad+1Ch (2-11.99)

120

164

202

248

Double Standard for Single Use

1 Adult

76

98

135

146

Family Executive Sea View

3 Adults

146

202

259

304

Family Executive Sea View

4 Adults

198

273

349

410

Family Executive Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

146

202

259

304

Family Executive Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

146

202

259

304

Double Pool View

2 Adults

92

120

146

168

Double Pool View

3 Adults

125

162

198

227

Double Pool View

2Ad+1Ch (2-11.99)

92

120

146

168

Double Pool View

2Ad+1Ch (0-1.99)

92

120

146

168

Double Garden View

2 Adults

86

112

142

164

Double Garden View

3 Adults

116

151

192

221

Double Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

86

112

142

164

Double Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

86

112

142

164

Family Superior

3 Adults

135

191

237

281

Family Superior

4 Adults

183

258

319

379

Family Superior

2Ad+1Ch (2-11.99)

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+1Ch (0-1.99)

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+1Ch (0-1.99)

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+1Ch (2-11.99)

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

135

191

237

281

Family Superior

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

135

191

237

281

Family Sea View

3 Adults

127

172

213

259

Family Sea View

4 Adults

171

232

288

349

Family Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

127

172

213

259

Family Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

127

172

213

259

Family Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

127

172

213

259

Family Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

127

172

213

259

Family Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

127

172

213

259

Family Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

127

172

213

259

Family Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

127

172

213

259

 Доплата за Се Вклучено

Возрасен

19

19

19

19

 

Дете (2-11.99)

10

10

10

10

 

Дете (0-1.99)

0

0

0

0

Минимум престој

 

4

4

4

7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе