Следете нé или притиснете Escape

Хотел Aristoteles Holiday Resort & SPA 4* - Ouranoupolis, Chalkidiki-Mount Athos

4

Попусти

Попуст за рана резервација:

-         До 30% за резервации до 31.05

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Aristoteles Holiday Resort & SPA 4* - Ouranoupolis, Chalkidiki-Mount Athos

Тип на соба / Категорија

Сместување

10.05.18-24.05.18

 

27.09.18-15.10.18

25.05.18-31.05.18

 

17.09.18-26.09.18

01.06.18-07.06.18

 

03.09.18-16.09.18

08.06.18-29.06.18

30.06.18-21.07.18

 

28.08.18-02.09.18

22.07.18-27.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room - Garden View

2Ad

64

128

136

145

158

191

Double Room for Sgl -

1Ad

65

128

136

145

158

191

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-2)

65

128

136

145

158

191

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(3-12)

65

128

136

145

158

191

Double Superior 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)

77

145

154

165

176

209

Double Superior 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

87

164

174

186

198

235

Double Superior 4 pax -

2Ad+2ch(3-12)

114

215

228

244

260

309

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad

158

259

277

292

321

386

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

158

259

277

292

321

386

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad+1ch(3-12)

173

283

303

319

351

422

Family 2 Rooms -

2Ad+1ch(0-2)

117

191

205

216

238

286

Family 2 Rooms -

2Ad+1ch(3-12)

132

216

231

243

267

322

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(0-2)

117

191

205

216

238

286

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

132

216

231

243

267

322

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(3-12)

173

283

303

319

351

422

Maisonette -

2Ad+1ad

158

259

277

292

321

386

Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

158

259

277

292

321

386

Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(3-12)

173

283

303

319

351

422

Maisonette -

2Ad+1ad+2ch(0-2)

158

259

277

292

321

386

Maisonette -

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-12)

173

283

303

319

351

422

Maisonette -

2Ad+1ad+2ch(3-12)

213

350

374

394

435

523

Maisonette -

2Ad+1ch(0-2)

117

191

205

216

238

286

Maisonette -

2Ad+1ch(3-12)

132

216

231

243

267

322

Maisonette -

2Ad+2ch(0-2)

117

191

205

216

238

286

Maisonette -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

132

216

231

243

267

322

Maisonette -

2Ad+2ch(3-12)

173

283

303

319

351

422

Maisonette -

2Ad+3ch(0-2)

117

191

205

216

238

286

Maisonette -

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-12)

132

216

231

243

267

322

Maisonette -

2Ad+3ch(0-2)(3-12)(3-12)

173

283

303

319

351

422

Maisonette -

2Ad+3ch(3-12)

213

350

374

394

435

523

Double Room - Sea View

2Ad

73

134

143

152

165

198

Double Room 3 pax - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

73

134

143

152

165

198

Double Room 3 pax - Sea View

2Ad+1ch(3-12)

83

152

162

172

186

223

Double Superior  - Sea View

2Ad

77

145

154

165

176

209

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

77

145

154

165

176

209

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(3-12)

87

164

174

186

198

235

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Aristoteles Holiday Resort & SPA 4* - Ouranoupolis, Chalkidiki-Mount Athos

Тип на соба / Категорија

Сместување

10.05.18-24.05.18

 

27.09.18-15.10.18

25.05.18-31.05.18

 

17.09.18-26.09.18

01.06.18-07.06.18

 

03.09.18-16.09.18

08.06.18-29.06.18

30.06.18-21.07.18

 

28.08.18-02.09.18

22.07.18-27.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room - Garden View

2Ad

55

109

117

124

135

163

Double Room for Sgl -

1Ad

56

109

117

124

135

163

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-2)

56

109

117

124

135

163

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(3-12)

56

109

117

124

135

163

Double Superior 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)

66

124

131

141

150

178

Double Superior 4 pax -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

66

124

131

141

150

178

Double Superior 4 pax -

2Ad+2ch(3-12)

83

155

164

176

187

222

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad

124

204

218

230

253

305

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

124

204

218

230

253

305

Family 2 Rooms -

2Ad+1ad+1ch(3-12)

124

204

218

230

253

305

Family 2 Rooms -

2Ad+1ch(0-2)

100

163

175

184

202

243

Family 2 Rooms -

2Ad+1ch(3-12)

100

163

175

184

202

243

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(0-2)

100

163

175

184

202

243

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

100

163

175

184

202

243

Family 2 Rooms -

2Ad+2ch(3-12)

124

204

218

230

253

305

Maisonette -

2Ad+1ad

124

204

218

230

253

305

Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(0-2)

124

204

218

230

253

305

Maisonette -

2Ad+1ad+1ch(3-12)

124

204

218

230

253

305

Maisonette -

2Ad+1ad+2ch(0-2)

124

204

218

230

253

305

Maisonette -

2Ad+1ad+2ch(0-2)(3-12)

124

204

218

230

253

305

Maisonette -

2Ad+1ad+2ch(3-12)

150

244

262

275

304

365

Maisonette -

2Ad+1ch(0-2)

100

163

175

184

202

243

Maisonette -

2Ad+1ch(3-12)

100

163

175

184

202

243

Maisonette -

2Ad+2ch(0-2)

100

163

175

184

202

243

Maisonette -

2Ad+2ch(0-2)(3-12)

100

163

175

184

202

243

Maisonette -

2Ad+2ch(3-12)

124

204

218

230

253

305

Maisonette -

2Ad+3ch(0-2)

100

163

175

184

202

243

Maisonette -

2Ad+3ch(0-2)(0-2)(3-12)

100

163

175

184

202

243

Maisonette -

2Ad+3ch(0-2)(3-12)(3-12)

124

204

218

230

253

305

Maisonette -

2Ad+3ch(3-12)

150

244

262

275

304

365

Double Room - Sea View

2Ad

63

114

122

130

141

168

Double Room 3 pax - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

63

114

122

130

141

168

Double Room 3 pax - Sea View

2Ad+1ch(3-12)

63

114

122

130

141

168

Double Superior  - Sea View

2Ad

66

124

131

141

150

178

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(0-2)

66

124

131

141

150

178

Double Superior  - Sea View

2Ad+1ch(3-12)

66

124

131

141

150

178

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 3

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе