Следете нé или притиснете Escape

Sunrise Hotel 3* - Amouliani, Chalkidiki-Mount Athos

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-14.06.18

 

18.09.18-01.10.18

16.06.18-06.07.18

 

10.09.18-17.09.18

07.07.18-09.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

42

51

59

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

42

51

59

Double Room -

2Ad

52

64

75

Double Room -

2Ad+1ad

69

84

99

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

52

64

75

Double Room -

2Ad+1ch(6-13)

65

79

94

Double Superior  -

2Ad

62

73

84

Double Superior  -

2Ad+1ad

80

96

111

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-5)

62

73

84

Double Superior  -

2Ad+1ch(6-13)

76

90

105

Минимум престој

 

 2

 2

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Sunrise Hotel 3* - Amouliani, Chalkidiki-Mount Athos

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-14.06.18

 

18.09.18-01.10.18

16.06.18-06.07.18

 

10.09.18-17.09.18

07.07.18-09.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Single Room -

1Ad

37

46

54

Single Room -

1Ad+1ch(0-5)

37

46

54

Double Room -

2Ad

47

57

67

Double Room -

2Ad+1ad

62

76

89

Double Room -

2Ad+1ch(0-5)

47

57

67

Double Room -

2Ad+1ch(6-13)

58

72

84

Double Superior  -

2Ad

55

65

75

Double Superior  -

2Ad+1ad

73

86

100

Double Superior  -

2Ad+1ch(0-5)

55

65

75

Double Superior  -

2Ad+1ch(6-13)

68

81

94

Минимум престој

 

 2

 2

 3

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе