Следете нé или притиснете Escape

Хотел Aqua Mare 3* - Nea Kallikratia, Chalkidiki-Nea Kallikratia

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

  

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-09.07.18

 

11.09.18-30.09.18

10.07.18-31.08.18

01.09.18-10.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Junior Suite - Garden View

2Ad

50

69

92

86

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ad

50

69

92

86

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

50

69

92

86

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

50

69

92

86

Double Room for Sgl -

1Ad

41

50

72

69

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

41

50

72

69

Double Room -

2Ad

41

57

76

72

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

41

57

76

72

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

46

66

87

81

Triple Room -

3Ad

48

67

96

89

Triple Room -

3Ad+1ch(0-1)

48

67

96

89

Quadruple Room -

4Ad

53

76

113

105

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Junior Suite - Garden View

2Ad

74

97

121

109

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ad

86

111

134

121

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

74

97

121

109

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

79

105

128

114

Double Room for Sgl -

1Ad

53

64

86

80

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

53

64

86

80

Double Room -

2Ad

64

86

105

95

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

64

86

105

95

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

76

101

122

111

Triple Room -

3Ad

84

110

139

124

Triple Room -

3Ad+1ch(0-1)

84

110

139

124

Quadruple Room -

4Ad

99

132

171

151

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-09.07.18

 

11.09.18-30.09.18

10.07.18-31.08.18

01.09.18-10.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Junior Suite - Garden View

2Ad

47

65

88

81

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ad

47

65

88

81

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

47

65

88

81

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

47

65

88

81

Double Room for Sgl -

1Ad

39

47

67

65

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

39

47

67

65

Double Room -

2Ad

39

54

73

67

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

39

54

73

67

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

44

63

83

78

Triple Room -

3Ad

46

64

91

85

Triple Room -

3Ad+1ch(0-1)

46

64

91

85

Quadruple Room -

4Ad

50

73

108

99

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Junior Suite - Garden View

2Ad

72

94

116

105

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ad

83

108

130

117

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

72

94

116

105

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ch(2-11)

77

101

123

110

Double Room for Sgl -

1Ad

51

62

81

77

Double Room for Sgl -

1Ad+1ch(0-1)

51

62

81

77

Double Room -

2Ad

62

83

100

91

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

62

83

100

91

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

74

98

118

107

Triple Room -

3Ad

81

107

133

120

Triple Room -

3Ad+1ch(0-1)

81

107

133

120

Quadruple Room -

4Ad

97

129

164

146

Минимум престој

 

 1

 1

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе