Следете нé или притиснете Escape

Anastasia Resort and Spa 4* - Nea Skioni, Kassandra-Chalkidiki

4

Попусти

За резервации направени до 31.03.2018:

20% попуст за престој во периодот: 16.09.2018-30.10.2018

15% попуст за престој во периодот: 14.06.2018-15.09.2018

 

40% попуст & HB=UAI за резервации направени до 31.03.2018 кои важат за престој во предиодот: 04.05.2018-07.06.2018 

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Anastasia Resort and Spa 4+* - Nea Skioni, Kassandra-Chalkidiki

Сместување

27.04-14.05

15.05-13.06

14.06-05.07

06.07-24.08

25.08-15.09

16.09-30.09

01.10-30.10

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

Double Room No View

Возрасен

55

60

86

121

89

62

46

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double Room for Single Use No view

Возрасен

93

108

154

218

159

112

83

Double Room for Single Use Mountain View

Возрасен

103

113

159

222

164

116

90

Double Room Mountain View

Возрасен

57

63

89

124

91

64

50

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double Room for Single Use Sea View

Возрасен

114

120

169

237

174

122

96

Double Room Sea View

Возрасен

63

66

94

132

97

68

53

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double Superior Up to 4 pax Mountain View

Возрасен

67

88

103

144

106

89

59

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double Room Up to 4 pax Sea View

Возрасен

69

91

107

150

112

93

62

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Junior Suite Up to 4 pax Sea View

Возрасен

71

93

117

163

120

94

65

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Deluxe Suite Up to 4 pax Sea View

Возрасен

96

106

159

211

106

108

79

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Доплата за Ултра Се Вклучено

Возрасен

23

23

23

23

23

23

23

Дете (2-13.99)

14

14

14

14

14

14

14

Минимум престој

5

5

7

7

7

5

5

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Anastasia Resort and Spa 4+* - Nea Skioni, Kassandra-Chalkidiki

Сместување

27.04-14.05

15.05-13.06

14.06-05.07

06.07-24.08

25.08-15.09

16.09-30.09

01.10-30.10

30% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2017

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2017

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

Double Room No View

Возрасен

55

60

86

121

89

62

46

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double Room for Single Use No view

Возрасен

93

108

154

218

159

112

83

Double Room for Single Use Mountain View

Возрасен

103

113

159

222

164

116

90

Double Room Mountain View

Возрасен

57

63

89

124

91

64

50

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double Room for Single Use Sea View

Возрасен

114

120

169

237

174

122

96

Double Room Sea View

Возрасен

63

66

94

132

97

68

53

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double Superior Up to 4 pax Mountain View

Возрасен

67

88

103

144

106

89

59

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double Room Up to 4 pax Sea View

Возрасен

69

91

107

150

112

93

62

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Junior Suite Up to 4 pax Sea View

Возрасен

71

93

117

163

120

94

65

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Deluxe Suite Up to 4 pax Sea View

Возрасен

96

106

159

211

106

108

79

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Доплата за  Ултра Се Вклучено

Возрасен

23

23

23

23

23

23

23

Дете (2-13.99)

14

14

14

14

14

14

14

Минимум престој

5

5

7

7

7

5

5

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе