Следете нé или притиснете Escape

Апартмани The Beach House – Afitos, Chalkidiki-Kassandra

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

The Beach House, Apartments Afitos, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

16.09.18-30.09.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-31.07.18

 

01.09.18-15.09.18

01.08.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

53

66

76

92

Junior Suite for Sgl - Garden View

1Ad

57

76

86

105

Double Room - Garden View

2Ad

66

83

95

116

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

89

112

128

156

Junior Suite - Garden View

2Ad

72

95

107

130

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ad

96

128

144

175

Suite Honeymoon -

2Ad

118

154

177

200

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

66

84

92

113

Junior Suite for Sgl - Sea View

1Ad

76

92

102

123

Double Room - Sea View

2Ad

83

105

116

142

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

112

141

156

191

Junior Suite - Sea View

2Ad

95

116

128

154

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

128

156

173

207

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

The Beach House, Apartments Afitos, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

16.09.18-30.09.18

01.06.18-30.06.18

01.07.18-31.07.18

 

01.09.18-15.09.18

01.08.18-31.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Double Room for Sgl - Garden View

1Ad

45

56

65

79

Junior Suite for Sgl - Garden View

1Ad

48

65

73

89

Double Room - Garden View

2Ad

56

70

80

99

Double Room - Garden View

2Ad+1ad

76

95

109

133

Junior Suite - Garden View

2Ad

61

80

90

111

Junior Suite - Garden View

2Ad+1ad

81

109

122

150

Suite Honeymoon -

2Ad

100

131

151

171

Double Room for Sgl - Sea View

1Ad

56

72

79

97

Junior Suite for Sgl - Sea View

1Ad

65

79

87

105

Double Room - Sea View

2Ad

70

89

99

121

Double Room - Sea View

2Ad+1ad

95

120

133

163

Junior Suite - Sea View

2Ad

80

99

109

131

Junior Suite - Sea View

2Ad+1ad

109

133

146

176

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе