Следете нé или притиснете Escape

Dionysos Studios 2* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

2
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-05.06.18

 

16.09.18-10.10.18

06.06.18-05.07.18

 

29.08.18-15.09.18

06.07.18-28.08.18

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Studio Deluxe for Sgl -

1Ad

58

70

88

Studio Deluxe for Sgl -

1Ad+1ch(0-5)

58

70

88

Studio Deluxe -

2Ad

68

83

103

Studio Deluxe -

2Ad+1ad

85

103

130

Studio Deluxe -

2Ad+1ch(0-5)

68

83

103

Studio Deluxe -

2Ad+1ch(6-11)

79

94

116

Studio Deluxe 4 pax -

4Ad

101

123

155

Цените се дадени во евра, по студио, на ден, на база на ноќевање со појадок

Studio Deluxe for Sgl -

1Ad

65

77

95

Studio Deluxe for Sgl -

1Ad+1ch(0-5)

65

77

95

Studio Deluxe -

2Ad

81

96

118

Studio Deluxe -

2Ad+1ad

105

123

150

Studio Deluxe -

2Ad+1ch(0-5)

81

96

118

Studio Deluxe -

2Ad+1ch(6-11)

99

114

135

Studio Deluxe 4 pax -

4Ad

129

151

183

Минимум престој

 

 3

 3

 5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

Dionysos Studios 2+* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

15.05.18-05.06.18

 

16.09.18-10.10.18

06.06.18-05.07.18

 

29.08.18-15.09.18

06.07.18-28.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, за наем на студио, на ден

Studio Deluxe for Sgl -

1Ad

51

63

79

Studio Deluxe for Sgl -

1Ad+1ch(0-5)

51

63

79

Studio Deluxe -

2Ad

59

75

94

Studio Deluxe -

2Ad+1ad

75

92

117

Studio Deluxe -

2Ad+1ch(0-5)

59

75

94

Studio Deluxe -

2Ad+1ch(6-11)

69

85

103

Studio Deluxe 4 pax -

4Ad

89

111

140

Цените се дадени во евра, по студио, на ден, на база на ноќевање со појадок

Studio Deluxe for Sgl -

1Ad

57

69

86

Studio Deluxe for Sgl -

1Ad+1ch(0-5)

57

69

86

Studio Deluxe -

2Ad

72

87

106

Studio Deluxe -

2Ad+1ad

92

111

135

Studio Deluxe -

2Ad+1ch(0-5)

72

87

106

Studio Deluxe -

2Ad+1ch(6-11)

88

102

122

Studio Deluxe 4 pax -

4Ad

113

135

164

Минимум престој

 

 3

 3

 5

 

 

 

 

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе