Следете нé или притиснете Escape

Хотел Ammon Zeus 4* - Kalithea

4

Попусти

10% попуст за престој во периодот 14.06-15.09.2018

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА - ЦЕНОВНИК
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD
Geolocation

Ammon Zeus Hotel 4* - Kalithea, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

27/04-14/05

 

01/10-14/10

15/05-13/06

 

16/09-30/09

14/06-05/07

25/08-15/09

06/07-24/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Garden View

1 Adult

81

110

148

157

196

Double Garden View

2 Adults

89

122

165

175

219

Double Garden View

3 Adults

111

153

206

219

274

Double Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

89

122

165

175

219

Double Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

89

122

165

175

219

Double Deluxe Garden View

2 Adults

95

129

174

185

230

Double Deluxe Garden View

3 Adults

118

161

217

231

287

Double Deluxe Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

95

129

174

185

230

Double Deluxe Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

95

129

174

185

230

Double Deluxe Sea View

2 Adults

105

143

193

205

255

Double Deluxe Sea View

3 Adults

131

179

241

256

319

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

105

143

193

205

255

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

105

143

193

205

255

Premium Deluxe Sea View

2 Adults

120

164

221

234

294

Premium Deluxe Sea View

3 Adults

150

205

276

293

367

Premium Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

120

164

221

234

294

Premium Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

120

164

221

234

294

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2 Adults

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3 Adults

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4 Adults

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

204

267

347

365

447

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

223

302

402

424

527

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

254

348

469

495

619

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4Ad+1Ch (2-11.99)

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4Ad+1Ch (0-1.99)

223

302

402

424

527

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2 Adults

240

328

442

469

587

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3 Adults

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4 Adults

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

5 Adults

420

574

774

820

1028

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

251

339

454

480

599

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

240

328

442

469

587

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

251

339

454

480

599

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

263

351

465

492

611

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

274

362

477

503

622

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

263

351

465

492

611

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

323

433

576

609

757

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4Ad+1Ch (2-11.99)

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4Ad+1Ch (0-1.99)

371

503

675

714

893

Минимум престој

 

5

5

7

7

7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

AMMON ZEUS **** KALITHEA 126 СОБИ www.ammon-zeus.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

 

27.04-14.05

01.10-14.10

15.05-13.06

16.09-30.09

14.06-05.07

25.08-15.09

06.07-24.08

SINGLE GARDEN VIEW

1 Adult

82

111

149

159

198

DOUBLE GARDEN

2 Adults

90

123

167

176

221

3 Adults

112

154

208

221

276

2Ad+1Ch (0-1.99)

90

123

167

176

221

2Ad+1Ch (2-11.99)

90

123

167

176

221

DOUBLE DELUXE GARDEN VIEW

2 Adults

95

130

175

186

232

3 Adults

119

162

219

233

290

2Ad+1Ch (0-1.99)

95

130

175

186

232

2Ad+1Ch (2-11.99)

95

130

175

186

232

DOUBLE DELUXE SEA VIEW

2 Adults

105

144

194

206

258

3 Adults

132

180

243

258

322

2Ad+1Ch (0-1.99)

105

144

194

206

258

2Ad+1Ch (2-11.99)

105

144

194

206

258

PREMIUM DELUXE SEA VIEW

2 Adults

121

165

223

236

296

3 Adults

151

207

279

296

370

2Ad+1Ch (0-1.99)

121

165

223

236

296

2Ad+1Ch (2-11.99)

121

165

223

236

296

DELUXE SUITE 1 BEDROOM SEA VIEW

2 Adults

171

234

315

333

416

3 Adults

171

234

315

333

416

4 Adults

214

293

394

416

520

2Ad+1Ch (0-1.99)

183

246

327

345

428

2Ad+1Ch (2-11.99)

171

234

315

333

416

2Ad+2Ch (2-11.99)

(0-1.99)

183

246

327

345

428

2Ad+2Ch (2-11.99)

214

293

394

416

520

2Ad+2Ch (0-1.99)

194

258

339

356

440

2Ad+3Ch (0-1.99)

206

269

350

368

451

2Ad+3Ch (2-11.99)

(2-11.99) (0-1.99)

225

304

406

428

532

2Ad+3Ch (2-11.99)

256

351

473

500

624

2Ad+3Ch (2-11.99)

(0-1.99) (0-1.99)

194

258

339

356

440

3Ad+1Ch (2-11.99)

171

234

315

333

416

3Ad+1Ch (0-1.99)

183

246

327

345

428

3Ad+2Ch (2-11.99)

(0-1.99)

183

246

327

345

428

3Ad+2Ch (0-1.99)

194

258

339

356

440

3Ad+2Ch (2-11.99)

214

293

394

416

520

4Ad+1Ch (2-11.99)

214

293

394

416

520

4Ad+1Ch (0-1.99)

225

304

406

428

532

FAMILY SUITE 2 BEDROOMS SEA VIEW

2 Adults

242

331

446

473

593

3 Adults

302

413

558

591

741

4 Adults

363

496

669

709

889

5 Adults

423

579

781

828

1037

2Ad+1Ch (0-1.99)

254

342

458

485

604

2Ad+1Ch (2-11.99)

242

331

446

473

593

2Ad+2Ch (2-11.99)

(0-1.99)

254

342

458

485

604

2Ad+2Ch (2-11.99)

302

413

558

591

741

2Ad+2Ch (0-1.99)

265

354

470

496

616

2Ad+3Ch (0-1.99)

277

366

481

508

628

2Ad+3Ch (2-11.99)

(2-11.99) (0-1.99)

314

425

569

603

753

2Ad+3Ch (2-11.99)

363

496

669

709

889

2Ad+3Ch (2-11.99)

(0-1.99) (0-1.99)

265

354

470

496

616

3Ad+1Ch (2-11.99)

302

413

558

591

741

3Ad+1Ch (0-1.99)

314

425

569

603

753

3Ad+2Ch (2-11.99)

(0-1.99)

314

425

569

603

753

3Ad+2Ch (0-1.99)

326

437

581

614

764

3Ad+2Ch (2-11.99)

363

496

669

709

889

4Ad+1Ch (2-11.99)

363

496

669

709

889

4Ad+1Ch (0-1.99)

375

508

681

721

901

Минимум престој

5

5

7

7

7

Опис: ресторан,бар,кафетериа,снек бар,базен,пул бар, паркинг

Соби: клима , телевизор,фен,фрижидер,балкон,телефон,радио

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.07.2018 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 19.07.2018

ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Ammon Zeus Hotel 4* - Kalithea, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

27/04-14/05

 

01/10-14/10

15/05-13/06

 

16/09-30/09

14/06-05/07

25/08-15/09

06/07-24/08

30% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Garden View

1 Adult

81

110

148

157

196

Double Garden View

2 Adults

89

122

165

175

219

Double Garden View

3 Adults

111

153

206

219

274

Double Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

89

122

165

175

219

Double Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

89

122

165

175

219

Double Deluxe Garden View

2 Adults

95

129

174

185

230

Double Deluxe Garden View

3 Adults

118

161

217

231

287

Double Deluxe Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

95

129

174

185

230

Double Deluxe Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

95

129

174

185

230

Double Deluxe Sea View

2 Adults

105

143

193

205

255

Double Deluxe Sea View

3 Adults

131

179

241

256

319

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

105

143

193

205

255

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

105

143

193

205

255

Premium Deluxe Sea View

2 Adults

120

164

221

234

294

Premium Deluxe Sea View

3 Adults

150

205

276

293

367

Premium Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

120

164

221

234

294

Premium Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

120

164

221

234

294

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2 Adults

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3 Adults

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4 Adults

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

204

267

347

365

447

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

223

302

402

424

527

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

254

348

469

495

619

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

169

232

312

330

413

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

181

244

324

342

424

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

193

255

336

353

436

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4Ad+1Ch (2-11.99)

212

290

391

413

516

Deluxe Suite 1Bedroom Sea View

4Ad+1Ch (0-1.99)

223

302

402

424

527

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2 Adults

240

328

442

469

587

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3 Adults

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4 Adults

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

5 Adults

420

574

774

820

1028

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

251

339

454

480

599

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

240

328

442

469

587

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

251

339

454

480

599

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

263

351

465

492

611

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

274

362

477

503

622

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (0-1.99))

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (2-11.99) (2-11.99))

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

2Ad+3Ch ((2-11.99) (0-1.99) (0-1.99))

263

351

465

492

611

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

300

410

553

586

734

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

311

421

564

597

746

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

323

433

576

609

757

Family Suite 2Bedrooms Sea View

3Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4Ad+1Ch (2-11.99)

360

492

663

703

881

Family Suite 2Bedrooms Sea View

4Ad+1Ch (0-1.99)

371

503

675

714

893

Минимум престој

 

5

5

7

7

7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе