Следете нé или притиснете Escape

Хотел Anna 3* - Pefkochori, Chalkidiki-Kassandra

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-14.05.18

15.05.18-13.06.18

14.06.18-05.07.18

06.07.18-24.08.18

25.08.18-15.09.18

16.09.18-30.09.18

01.10.18-15.10.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room - Garden View

2Ad

51

55

87

119

95

56

48

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

51

55

87

119

95

56

48

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

55

61

96

131

105

62

53

Family Room - Garden View

2Ad

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+1ad

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+2ad

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

80

88

139

190

152

89

77

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

80

88

139

190

152

89

77

Junior Suite Family - Garden View

2Ad

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ad

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

97

106

166

228

182

107

91

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

97

106

166

228

182

107

91

Superior Room - Garden View

2Ad

66

72

112

154

123

73

62

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad

66

72

112

154

123

73

62

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

66

72

112

154

123

73

62

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

66

72

112

154

123

73

62

Superior Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

66

72

112

154

123

73

62

Superior Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

66

72

112

154

123

73

62

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

66

72

112

154

123

73

62

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

66

72

112

154

123

73

62

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

66

72

112

154

123

73

62

Triple Room - Garden View

2Ad+1ad

61

66

103

143

113

67

57

Triple Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

61

66

103

143

113

67

57

Triple Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

61

66

103

143

113

67

57

Single Room -

1Ad

45

50

78

107

86

51

43

Junior Suite - Pool View

2Ad

58

64

99

136

109

65

55

Junior Suite - Pool View

2Ad+1ad

67

74

114

157

125

74

63

Junior Suite - Pool View

2Ad+1ch(2-14)

64

70

109

151

120

70

61

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Double Room - Garden View

2Ad

68

74

105

138

113

74

66

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

68

74

105

138

113

74

66

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

78

84

118

154

128

85

76

Family Room - Garden View

2Ad

99

107

156

208

169

108

95

Family Room - Garden View

2Ad+1ad

108

116

165

218

179

117

105

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

108

116

165

218

179

117

105

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

112

120

171

222

184

121

109

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

99

107

156

208

169

108

95

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

103

111

161

213

175

112

99

Family Room - Garden View

2Ad+2ad

117

125

175

227

188

125

113

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

99

107

156

208

169

108

95

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

103

111

161

213

175

112

99

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

108

116

165

218

179

117

105

Junior Suite Family - Garden View

2Ad

114

124

184

246

200

125

110

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad

124

133

194

255

209

134

119

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

124

133

194

255

209

134

119

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

129

139

198

260

213

139

123

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

114

124

184

246

200

125

110

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

119

129

188

251

205

130

114

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ad

133

143

202

264

219

143

129

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

114

124

184

246

200

125

110

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

119

129

188

251

205

130

114

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

124

133

194

255

209

134

119

Superior Room - Garden View

2Ad

84

90

131

173

142

91

80

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad

94

99

140

182

151

100

89

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

94

99

140

182

151

100

89

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

98

105

144

187

155

105

95

Superior Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

84

90

131

173

142

91

80

Superior Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

88

95

135

177

146

96

85

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

84

90

131

173

142

91

80

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

88

95

135

177

146

96

85

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

94

99

140

182

151

100

89

Triple Room - Garden View

2Ad+1ad

88

94

131

171

141

95

85

Triple Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

79

85

122

161

132

86

76

Triple Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

84

89

127

165

136

90

80

Single Room -

1Ad

55

59

87

117

95

59

53

Junior Suite - Pool View

2Ad

76

83

118

155

128

83

74

Junior Suite - Pool View

2Ad+1ad

94

100

142

185

153

101

90

Junior Suite - Pool View

2Ad+1ch(2-14)

87

92

132

173

143

94

84

Минимум престој

 

 3

 5

 5

 5

 5

 5

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.04.18-14.05.18

15.05.18-13.06.18

14.06.18-05.07.18

06.07.18-24.08.18

25.08.18-15.09.18

16.09.18-30.09.18

01.10.18-15.10.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.12.2017

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Room - Garden View

2Ad

34

39

69

96

76

40

32

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

34

39

69

96

76

40

32

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

37

43

76

105

84

43

35

Family Room - Garden View

2Ad

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+1ad

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+2ad

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

54

62

111

152

121

63

52

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

54

62

111

152

121

63

52

Junior Suite Family - Garden View

2Ad

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ad

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

65

75

133

183

145

75

62

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

65

75

133

183

145

75

62

Superior Room - Garden View

2Ad

44

51

90

123

99

51

42

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad

44

51

90

123

99

51

42

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

44

51

90

123

99

51

42

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

44

51

90

123

99

51

42

Superior Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

44

51

90

123

99

51

42

Superior Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

44

51

90

123

99

51

42

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

44

51

90

123

99

51

42

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

44

51

90

123

99

51

42

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

44

51

90

123

99

51

42

Triple Room - Garden View

2Ad+1ad

41

46

84

114

91

47

39

Triple Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

41

46

84

114

91

47

39

Triple Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

41

46

84

114

91

47

39

Single Room -

1Ad

31

35

63

86

68

35

30

Junior Suite - Pool View

2Ad

40

45

79

110

87

45

37

Junior Suite - Pool View

2Ad+1ad

45

52

91

125

100

52

43

Junior Suite - Pool View

2Ad+1ch(2-14)

43

50

88

120

96

50

41

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полнпансион

Double Room - Garden View

2Ad

46

52

84

110

91

52

45

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

46

52

84

110

91

52

45

Double Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

53

58

95

123

102

59

51

Family Room - Garden View

2Ad

67

75

125

167

136

76

64

Family Room - Garden View

2Ad+1ad

73

81

132

174

143

81

70

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

73

81

132

174

143

81

70

Family Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

76

85

136

178

147

85

74

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

67

75

125

167

136

76

64

Family Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

69

78

129

171

140

79

67

Family Room - Garden View

2Ad+2ad

79

88

140

182

151

88

76

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

67

75

125

167

136

76

64

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

69

78

129

171

140

79

67

Family Room - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

73

81

132

174

143

81

70

Junior Suite Family - Garden View

2Ad

77

87

147

197

161

88

74

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad

84

94

155

205

167

95

80

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

84

94

155

205

167

95

80

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

87

97

158

208

172

98

84

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

77

87

147

197

161

88

74

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

80

90

151

200

164

91

77

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ad

90

100

162

211

175

100

87

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

77

87

147

197

161

88

74

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

80

90

151

200

164

91

77

Junior Suite Family - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

84

94

155

205

167

95

80

Superior Room - Garden View

2Ad

56

64

105

139

113

64

54

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad

63

69

112

145

121

70

61

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-1)

63

69

112

145

121

70

61

Superior Room - Garden View

2Ad+1ad+1ch(2-14)

66

73

116

150

124

74

64

Superior Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

56

64

105

139

113

64

54

Superior Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

59

66

109

142

117

67

57

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)

56

64

105

139

113

64

54

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(0-1)(2-14)

59

66

109

142

117

67

57

Superior Room - Garden View

2Ad+2ch(2-14)

63

69

112

145

121

70

61

Triple Room - Garden View

2Ad+1ad

59

66

106

136

113

66

57

Triple Room - Garden View

2Ad+1ch(0-1)

53

59

98

129

106

61

52

Triple Room - Garden View

2Ad+1ch(2-14)

56

63

101

132

110

63

54

Single Room -

1Ad

37

42

69

94

76

42

35

Junior Suite - Pool View

2Ad

52

57

95

124

102

58

50

Junior Suite - Pool View

2Ad+1ad

64

70

113

147

122

72

62

Junior Suite - Pool View

2Ad+1ch(2-14)

58

65

106

139

114

66

56

Минимум престој

 

 3

 5

 5

 5

 5

 5

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе