Следете нé или притиснете Escape

Хотел Bomo Club Olympic Kosma 3* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-31.05.18

 

01.10.18-07.10.18

01.06.18-14.06.18

 

15.09.18-30.09.18

15.06.18-30.06.18

 

09.09.18-14.09.18

01.07.18-14.07.18

15.07.18-22.08.18

23.08.18-08.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room -

2Ad

56

67

84

106

119

102

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

56

67

84

106

119

102

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

65

76

92

114

128

111

Triple Room -

3Ad

92

109

123

140

166

134

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

116

127

141

169

183

164

Quadruple Room -

2Ad+2ad

118

129

143

172

185

166

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-11)

113

124

139

167

180

162

Single Room - Standard

1Ad

41

53

63

78

97

78

Single Room - Standard

1Ad+1ch(0-1)

41

53

63

78

97

78

Double Room - Standard

2Ad

56

67

84

106

119

102

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-31.05.18

 

01.10.18-07.10.18

01.06.18-14.06.18

 

15.09.18-30.09.18

15.06.18-30.06.18

 

09.09.18-14.09.18

01.07.18-14.07.18

15.07.18-22.08.18

23.08.18-08.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Double Room -

2Ad

48

57

72

90

101

88

Double Room -

2Ad+1ch(0-1)

48

57

72

90

101

88

Double Room -

2Ad+1ch(2-11)

56

65

79

98

109

95

Triple Room -

3Ad

79

94

106

119

142

114

Quadruple Room -

2Ad+1ad+1ch(0-11)

99

108

120

144

156

140

Quadruple Room -

2Ad+2ad

100

110

122

146

157

142

Quadruple Room -

2Ad+2ch(0-11)

97

107

119

143

154

138

Single Room - Standard

1Ad

35

45

54

67

83

67

Single Room - Standard

1Ad+1ch(0-1)

35

45

54

67

83

67

Double Room - Standard

2Ad

48

57

72

90

101

88

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе