Следете нé или притиснете Escape

Хотел Dolphin Beach 3* - Possidi, Kassandra-Chalkidiki

3

Попусти

20% попуст + HB=AI за резервации направени до 31.03.2018 кои важат за престој во периодот 27.04-01.06.2018

10% попуст за резервации направени до 31.03.2018 кои важат за престој во периодот 01.09-30.09.2018

20% попуст за резервации направени до 31.03.2018 кои важат за престој во периодот 01.10-14.10.2018

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Dolphin Beach Hotel 3* - Possidi, Kassandra-Chalkidiki

Сместување

27.04-14.05

15.05-13.06

14.06-05.07

06.07-24.08

25.08-15.09

16.09-30.09

01.10-14.10

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Single Garden View

Возрасен

51

56

81

104

84

58

43

Double/Triple Garden View

Возрасен

28

31

45

58

47

32

24

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double/Triple Sea View

Возрасен

36

39

53

67

55

40

31

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Superior Room Up to 4 pax Garden View

Возрасен

35

37

56

70

58

39

30

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Superior Room Up to 4 pax Side Sea View

Возрасен

39

41

59

73

60

43

34

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Family Room Up to 5 pax Garden View

Возрасен

41

44

64

79

66

45

37

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Трето дете (2-13,99)

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Family Room Up to 5 pax Sea View

Возрасен

46

49

71

85

73

50

42

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Трето дете (2-13,99)

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Доплата за Се Вклучено

Возрасен

16

16

16

16

16

16

16

Дете (2-13.99)

9

9

9

9

9

9

9

Минимум престој

5

5

7

7

7

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Dolphin Beach Hotel 3* - Possidi, Kassandra-Chalkidiki

Сместување

27.04-14.05

15.05-13.06

14.06-05.07

06.07-24.08

25.08-15.09

16.09-30.09

01.10-14.10

30% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.12.2017 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДОТ 14.06-15.09.2018

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 28.02.2018 КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-13.06.2018 И 16.09-14.10.2018

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Single Garden View

Возрасен

51

56

81

104

84

58

43

Double/Triple Garden View

Возрасен

28

31

45

58

47

32

24

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Double/Triple Sea View

Возрасен

36

39

53

67

55

40

31

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Superior Room Up to 4 pax Garden View

Возрасен

35

37

56

70

58

39

30

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Superior Room Up to 4 pax Side Sea View

Возрасен

39

41

59

73

60

43

34

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Family Room Up to 5 pax Garden View

Возрасен

41

44

64

79

66

45

37

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Трето дете (2-13,99)

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Family Room Up to 5 pax Sea View

Возрасен

46

49

71

85

73

50

42

Трето возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Четврто возрасно лице

60%

60%

60%

60%

60%

60%

60%

Дете (0-1,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-13.99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-13,99)

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Трето дете (2-13,99)

70%

70%

70%

70%

70%

70%

70%

Доплата за Се Вклучено

Возрасен

16

16

16

16

16

16

16

Дете (2-13.99)

9

9

9

9

9

9

9

Минимум престој

5

5

7

7

7

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе