Следете нé или притиснете Escape

Хотел Forest Park 3* - Kriopigi, Chalkidiki-Kassandra

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.05.18-31.05.18

 

01.10.18-03.10.18

01.06.18-10.06.18

11.06.18-23.06.18

24.06.18-09.07.18

 

11.09.18-30.09.18

10.07.18-25.08.18

26.08.18-10.09.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

29

44

46

55

77

70

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

29

44

46

55

77

70

Double Room -

2Ad

32

44

46

55

77

70

Family Room -

2Ad

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+1ad

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(2-11)

77

80

84

91

102

91

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+2ad

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

77

80

84

91

102

91

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+3ad

85

88

91

99

110

99

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

68

72

75

83

94

83

Family Room -

2Ad+3ch(2-11)

77

80

84

91

102

91

Triple Room -

2Ad

32

44

46

55

77

70

Triple Room -

2Ad+1ad

41

55

58

69

97

88

Triple Room -

2Ad+1ch(0-1)

32

44

46

55

77

70

Triple Room -

2Ad+1ch(2-11)

33

45

48

57

79

73

Цените се дадени во евра, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

40

55

57

66

88

81

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

40

55

57

66

88

81

Double Room -

2Ad

54

66

68

77

99

92

Family Room -

2Ad

90

94

97

105

116

105

Family Room -

2Ad+1ad

101

105

108

116

127

116

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

101

105

108

116

127

116

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

112

116

119

127

138

127

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)

101

105

108

116

127

116

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

112

116

119

127

138

127

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(2-11)

132

135

139

146

157

146

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

90

94

97

105

116

105

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

101

105

108

116

127

116

Family Room -

2Ad+2ad

112

116

119

127

138

127

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

112

116

119

127

138

127

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

132

135

139

146

157

146

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

90

94

97

105

116

105

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

101

105

108

116

127

116

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

112

116

119

127

138

127

Family Room -

2Ad+3ad

140

143

146

154

165

154

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)

90

94

97

105

116

105

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

101

105

108

116

127

116

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

112

116

119

127

138

127

Family Room -

2Ad+3ch(2-11)

132

135

139

146

157

146

Triple Room -

2Ad

54

66

68

77

99

92

Triple Room -

2Ad+1ad

74

88

91

102

130

121

Triple Room -

2Ad+1ch(0-1)

54

66

68

77

99

92

Triple Room -

2Ad+1ch(2-11)

66

78

81

90

112

106

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.05.18-31.05.18

 

01.10.18-03.10.18

01.06.18-10.06.18

11.06.18-23.06.18

24.06.18-09.07.18

10.07.18-25.08.18

26.08.18-10.09.18

11.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.03.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room -

1Ad

23

42

44

50

69

64

53

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

23

42

44

50

69

64

53

Double Room -

2Ad

26

42

44

50

69

64

53

Family Room -

2Ad

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+1ad

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(2-11)

62

77

80

83

92

83

87

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+2ad

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

62

77

80

83

92

83

87

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+3ad

68

84

87

89

99

89

95

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

55

68

72

75

85

75

79

Family Room -

2Ad+3ch(2-11)

62

77

80

83

92

83

87

Triple Room -

2Ad

26

42

44

50

69

64

53

Triple Room -

2Ad+1ad

32

53

55

63

87

79

66

Triple Room -

2Ad+1ch(0-1)

26

42

44

50

69

64

53

Triple Room -

2Ad+1ch(2-11)

26

43

45

52

72

66

54

Цените се дадени во евра, на база на Се Вклучено

Single Room -

1Ad

34

53

55

61

80

75

64

Single Room -

1Ad+1ch(0-1)

34

53

55

61

80

75

64

Double Room -

2Ad

48

64

66

72

91

86

75

Family Room -

2Ad

77

90

94

97

107

97

101

Family Room -

2Ad+1ad

88

101

105

108

118

108

112

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(0-1)

88

101

105

108

118

108

112

Family Room -

2Ad+1ad+1ch(2-11)

99

112

116

119

129

119

123

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)

88

101

105

108

118

108

112

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)

99

112

116

119

129

119

123

Family Room -

2Ad+1ad+2ch(2-11)

117

132

135

138

147

138

142

Family Room -

2Ad+1ch(0-1)

77

90

94

97

107

97

101

Family Room -

2Ad+1ch(2-11)

88

101

105

108

118

108

112

Family Room -

2Ad+2ad

99

112

116

119

129

119

123

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(0-1)

99

112

116

119

129

119

123

Family Room -

2Ad+2ad+1ch(2-11)

117

132

135

138

147

138

142

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)

77

90

94

97

107

97

101

Family Room -

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

88

101

105

108

118

108

112

Family Room -

2Ad+2ch(2-11)

99

112

116

119

129

119

123

Family Room -

2Ad+3ad

123

139

142

144

154

144

150

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)

77

90

94

97

107

97

101

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)

88

101

105

108

118

108

112

Family Room -

2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)

99

112

116

119

129

119

123

Family Room -

2Ad+3ch(2-11)

117

132

135

138

147

138

142

Triple Room -

2Ad

48

64

66

72

91

86

75

Triple Room -

2Ad+1ad

65

86

88

96

120

112

99

Triple Room -

2Ad+1ch(0-1)

48

64

66

72

91

86

75

Triple Room -

2Ad+1ch(2-11)

59

76

78

85

105

99

87

Минимум престој

 

 1

 3

 3

 3

 3

 3

 3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе