Следете нé или притиснете Escape

Хотел Hanioti Melathron 4* - Hanioti, Kassandra, Halkidiki

4

Попусти

20% попуст за резервации направени до 31.05.2018, кои важат за престој во периодот 03.05-19.05.2018 (престој во Single and Double Standard) / Минимум престој 3 ноќи

10% попуст за престој во периодот 20.05-31.05.2018 (престој во Single and Double Standard) / Минимум престој 3 ноќи

РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Hanioti Melathron Hotel 4* - Hanioti, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-31/0527/09-20/10

01/06-30/06

01/07-15/07

24/08-26/09

16/07-23/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Standard

2 Adults

53

75

95

86

121

Double Standard

3 Adults

71

101

128

116

163

Double Standard

2Ad+1Ch (2-5.99)

53

75

95

86

121

Double Standard

2Ad+1Ch (6-12.99)

66

94

118

107

151

Double Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

53

75

95

86

121

Single Standard

1 Adult

53

74

92

80

121

Junior Suite

2 Adults

79

110

136

121

172

Junior Suite

3 Adults

107

149

184

163

232

Junior Suite

4 Adults

135

187

232

206

292

Junior Suite

2Ad+1Ch (2-5.99)

79

110

136

121

172

Junior Suite

2Ad+1Ch (6-12.99)

99

138

171

151

215

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

79

110

136

121

172

Junior Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

79

110

136

121

172

Junior Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (2-5.99))

99

138

171

151

215

Junior Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (6-12.99))

119

165

205

182

257

Junior Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (0-1.99))

99

138

171

151

215

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

79

110

136

121

172

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

79

110

136

121

172

Junior Suite

3Ad+1Ch (2-5.99)

107

149

184

163

232

Junior Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

107

149

184

163

232

Junior Suite

3Ad+1Ch (6-12.99)

127

176

218

194

275

Suite

2 Adults

143

209

253

209

308

Suite

3 Adults

143

209

253

209

308

Suite

4 Adults

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+1Ch (2-5.99)

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+1Ch (6-12.99)

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (2-5.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (6-12.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((2-5.99) (0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (2-5.99))

179

261

316

261

385

Suite

2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (2-5.99))

179

261

316

261

385

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (6-12.99))

179

261

316

261

385

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (2-5.99) (2-5.99))

179

261

316

261

385

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (2-5.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+1Ch (6-12.99)

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+1Ch (2-5.99)

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((6-12.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((6-12.99) (6-12.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((6-12.99) (2-5.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

4Ad+1Ch (0-1.99)

143

209

253

209

308

Suite

4Ad+1Ch (2-5.99)

143

209

253

209

308

Suite

4Ad+1Ch (6-12.99)

143

209

253

209

308

Минимум престој

 

3

5

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Hanioti Melathron Hotel 4* - Hanioti, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

28/04-31/0527/09-20/10

01/06-30/06

01/07-15/07

24/08-26/09

16/07-23/08

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Standard

2 Adults

53

75

95

86

121

Double Standard

3 Adults

71

101

128

116

163

Double Standard

2Ad+1Ch (2-5.99)

53

75

95

86

121

Double Standard

2Ad+1Ch (6-12.99)

66

94

118

107

151

Double Standard

2Ad+1Ch (0-1.99)

53

75

95

86

121

Single Standard

1 Adult

53

74

92

80

121

Junior Suite

2 Adults

79

110

136

121

172

Junior Suite

3 Adults

107

149

184

163

232

Junior Suite

4 Adults

135

187

232

206

292

Junior Suite

2Ad+1Ch (2-5.99)

79

110

136

121

172

Junior Suite

2Ad+1Ch (6-12.99)

99

138

171

151

215

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

79

110

136

121

172

Junior Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

79

110

136

121

172

Junior Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (2-5.99))

99

138

171

151

215

Junior Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (6-12.99))

119

165

205

182

257

Junior Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (0-1.99))

99

138

171

151

215

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

79

110

136

121

172

Junior Suite

2Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

79

110

136

121

172

Junior Suite

3Ad+1Ch (2-5.99)

107

149

184

163

232

Junior Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

107

149

184

163

232

Junior Suite

3Ad+1Ch (6-12.99)

127

176

218

194

275

Suite

2 Adults

143

209

253

209

308

Suite

3 Adults

143

209

253

209

308

Suite

4 Adults

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+1Ch (2-5.99)

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+1Ch (6-12.99)

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+1Ch (0-1.99)

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (2-5.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (6-12.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((6-12.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((2-5.99) (0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (2-5.99))

179

261

316

261

385

Suite

2Ad+3Ch ((2-5.99) (2-5.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((0-1.99) (0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (2-5.99))

179

261

316

261

385

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (6-12.99))

179

261

316

261

385

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (6-12.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (2-5.99) (2-5.99))

179

261

316

261

385

Suite

2Ad+3Ch ((6-12.99) (2-5.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+1Ch (0-1.99)

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+1Ch (6-12.99)

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+1Ch (2-5.99)

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((2-5.99) (2-5.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((6-12.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((6-12.99) (6-12.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((6-12.99) (2-5.99))

143

209

253

209

308

Suite

3Ad+2Ch ((2-5.99) (0-1.99))

143

209

253

209

308

Suite

4Ad+1Ch (0-1.99)

143

209

253

209

308

Suite

4Ad+1Ch (2-5.99)

143

209

253

209

308

Suite

4Ad+1Ch (6-12.99)

143

209

253

209

308

Минимум престој

 

3

5

5

5

5

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе