Следете нé или притиснете Escape

Хотел Imperial 3* - Skioni, Chalkidiki-Kassandra

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Imperial Hotel 3* - Skioni, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-31.05.18

 

01.10.18-20.10.18

01.06.18-20.06.18

 

01.09.18-30.09.18

21.06.18-15.07.18

16.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - With Balcony

1Ad

42

65

68

75

85

Single Room - With Balcony

1Ad+1ch(0-1)

42

65

68

75

85

Single Room - With Balcony

1Ad+1ch(2-12)

42

65

68

75

85

Double Room - With Balcony

2Ad

53

80

84

92

105

Double Room - With Balcony

2Ad+1ch(0-1)

53

80

84

92

105

Double Room - With Balcony

2Ad+1ch(2-12)

53

80

84

92

105

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad

53

80

84

92

105

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ad

70

108

112

124

141

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ad+1ch(0-1)

70

108

112

124

141

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ad+1ch(2-12)

70

108

112

124

141

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ch(0-1)

53

80

84

92

105

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ch(2-12)

53

80

84

92

105

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+2ch(0-1)

53

80

84

92

105

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

53

80

84

92

105

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+2ch(2-12)

68

103

108

120

136

Single Room - Without Balcony

1Ad

37

62

65

72

81

Single Room - Without Balcony

1Ad+1ch(0-1)

37

62

65

72

81

Single Room - Without Balcony

1Ad+1ch(2-12)

37

62

65

72

81

Double Room - Without Balcony

2Ad

50

77

80

89

101

Double Room - Without Balcony

2Ad+1ch(0-1)

50

77

80

89

101

Double Room max 3 pax - Without Balcony

2Ad

50

77

80

89

101

Double Room max 3 pax - Without Balcony

2Ad+1ad

66

103

108

120

136

Double Room max 3 pax - Without Balcony

2Ad+1ch(0-1)

50

77

80

89

101

Double Room max 3 pax - Without Balcony

2Ad+1ch(2-12)

50

77

80

89

101

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad

50

77

80

89

101

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+1ad

66

103

108

120

136

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+1ad+1ch(0-1)

66

103

108

120

136

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+1ch(0-1)

50

77

80

89

101

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+1ch(2-12)

50

77

80

89

101

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+2ch(0-1)

50

77

80

89

101

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

50

77

80

89

101

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+2ch(2-12)

64

99

103

116

132

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Imperial Hotel 3* - Skioni, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

28.04.18-31.05.18

 

01.10.18-20.10.18

01.06.18-20.06.18

21.06.18-15.07.18

16.07.18-31.07.18

01.08.18-31.08.18

01.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Room - With Balcony

1Ad

35

57

61

66

75

56

Single Room - With Balcony

1Ad+1ch(0-1)

35

57

61

66

75

56

Single Room - With Balcony

1Ad+1ch(2-12)

35

57

61

66

75

56

Double Room - With Balcony

2Ad

45

70

74

81

92

68

Double Room - With Balcony

2Ad+1ch(0-1)

45

70

74

81

92

68

Double Room - With Balcony

2Ad+1ch(2-12)

45

70

74

81

92

68

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad

45

70

74

81

92

68

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ad

61

95

99

110

124

92

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ad+1ch(0-1)

61

95

99

110

124

92

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ad+1ch(2-12)

61

95

99

110

124

92

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ch(0-1)

45

70

74

81

92

68

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+1ch(2-12)

45

70

74

81

92

68

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+2ch(0-1)

45

70

74

81

92

68

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

45

70

74

81

92

68

Double Room max 4 pax - With Balcony

2Ad+2ch(2-12)

58

91

96

106

120

89

Single Room - Without Balcony

1Ad

33

54

57

64

72

53

Single Room - Without Balcony

1Ad+1ch(0-1)

33

54

57

64

72

53

Single Room - Without Balcony

1Ad+1ch(2-12)

33

54

57

64

72

53

Double Room - Without Balcony

2Ad

42

67

70

78

89

65

Double Room - Without Balcony

2Ad+1ch(0-1)

42

67

70

78

89

65

Double Room max 3 pax - Without Balcony

2Ad

42

67

70

78

89

65

Double Room max 3 pax - Without Balcony

2Ad+1ad

57

90

95

106

120

88

Double Room max 3 pax - Without Balcony

2Ad+1ch(0-1)

42

67

70

78

89

65

Double Room max 3 pax - Without Balcony

2Ad+1ch(2-12)

42

67

70

78

89

65

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad

42

67

70

78

89

65

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+1ad

57

90

95

106

120

88

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+1ad+1ch(0-1)

57

90

95

106

120

88

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+1ch(0-1)

42

67

70

78

89

65

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+1ch(2-12)

42

67

70

78

89

65

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+2ch(0-1)

42

67

70

78

89

65

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+2ch(0-1)(2-12)

42

67

70

78

89

65

Double Room max 4 pax - Without Balcony

2Ad+2ch(2-12)

55

87

91

101

116

85

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе