Следете нé или притиснете Escape

Хотел Ioli Village Apartments 3* - Pefkochori, Chalkidiki-Kassandra

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Ioli Village Hotel Apartments 3* - Pefkochori, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-30.09.18

01.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Apartment Room -

2Ad

29

44

64

Apartment Room -

2Ad+1ad

32

48

69

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(0-4)

32

48

69

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(5-14)

32

48

69

Apartment Room -

2Ad+1ch(0-4)

29

44

64

Apartment Room -

2Ad+1ch(5-14)

29

44

64

Apartment Room -

2Ad+2ad

35

53

75

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)

29

44

64

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

29

44

64

Apartment Room -

2Ad+2ch(5-14)

29

44

64

Apartment Room - Without A/C

2Ad

20

35

54

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad

23

40

59

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(0-4)

23

40

59

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(5-14)

23

40

59

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(0-4)

20

35

54

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(5-14)

20

35

54

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ad

26

44

65

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)

20

35

54

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

20

35

54

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(5-14)

20

35

54

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Apartment Room -

2Ad

40

55

75

Apartment Room -

2Ad+1ad

48

65

86

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(0-4)

48

65

86

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(5-14)

53

69

90

Apartment Room -

2Ad+1ch(0-4)

40

55

75

Apartment Room -

2Ad+1ch(5-14)

44

59

79

Apartment Room -

2Ad+2ad

57

75

97

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)

40

55

75

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

44

59

79

Apartment Room -

2Ad+2ch(5-14)

47

63

83

Apartment Room - Without A/C

2Ad

31

46

65

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad

40

56

76

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(0-4)

40

56

76

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(5-14)

44

61

80

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(0-4)

31

46

65

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(5-14)

35

51

69

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ad

48

66

87

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)

31

46

65

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

35

51

69

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(5-14)

39

54

73

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Apartment Room -

2Ad

61

76

96

Apartment Room -

2Ad+1ad

79

96

117

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(0-4)

79

96

117

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(5-14)

87

103

124

Apartment Room -

2Ad+1ch(0-4)

61

76

96

Apartment Room -

2Ad+1ch(5-14)

68

84

103

Apartment Room -

2Ad+2ad

99

117

139

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)

61

76

96

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

68

84

103

Apartment Room -

2Ad+2ch(5-14)

75

90

110

Apartment Room - Without A/C

2Ad

52

67

86

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad

70

87

107

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(0-4)

70

87

107

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(5-14)

78

95

114

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(0-4)

52

67

86

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(5-14)

59

75

94

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ad

90

108

129

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)

52

67

86

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

59

75

94

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(5-14)

66

81

100

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Apartment Room -

2Ad

92

108

128

Apartment Room -

2Ad+1ad

127

143

164

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(0-4)

127

143

164

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(5-14)

135

152

173

Apartment Room -

2Ad+1ch(0-4)

92

108

128

Apartment Room -

2Ad+1ch(5-14)

100

116

135

Apartment Room -

2Ad+2ad

162

179

201

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)

92

108

128

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

100

116

135

Apartment Room -

2Ad+2ch(5-14)

109

124

144

Apartment Room - Without A/C

2Ad

84

99

118

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad

118

134

154

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(0-4)

118

134

154

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(5-14)

127

143

163

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(0-4)

84

99

118

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(5-14)

91

107

125

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ad

153

171

191

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)

84

99

118

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

91

107

125

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(5-14)

100

116

134

Минимум престој

 

 2

 2

 2

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Ioli Village Hotel Apartments 3* - Pefkochori, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

01.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-30.06.18

 

01.09.18-30.09.18

01.07.18-31.08.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, за наем на соба, на ден

Apartment Room -

2Ad

26

40

58

Apartment Room -

2Ad+1ad

30

44

63

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(0-4)

30

44

63

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(5-14)

30

44

63

Apartment Room -

2Ad+1ch(0-4)

26

40

58

Apartment Room -

2Ad+1ch(5-14)

26

40

58

Apartment Room -

2Ad+2ad

32

48

68

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)

26

40

58

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

26

40

58

Apartment Room -

2Ad+2ch(5-14)

26

40

58

Apartment Room - Without A/C

2Ad

19

32

50

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad

21

36

54

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(0-4)

21

36

54

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(5-14)

21

36

54

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(0-4)

19

32

50

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(5-14)

19

32

50

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ad

24

40

59

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)

19

32

50

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

19

32

50

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(5-14)

19

32

50

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Apartment Room -

2Ad

36

50

68

Apartment Room -

2Ad+1ad

44

59

78

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(0-4)

44

59

78

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(5-14)

47

63

81

Apartment Room -

2Ad+1ch(0-4)

36

50

68

Apartment Room -

2Ad+1ch(5-14)

40

53

72

Apartment Room -

2Ad+2ad

52

68

88

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)

36

50

68

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

40

53

72

Apartment Room -

2Ad+2ch(5-14)

43

56

75

Apartment Room - Without A/C

2Ad

29

42

59

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad

36

51

69

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(0-4)

36

51

69

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(5-14)

40

54

73

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(0-4)

29

42

59

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(5-14)

32

45

63

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ad

44

59

79

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)

29

42

59

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

32

45

63

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(5-14)

35

48

66

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Apartment Room -

2Ad

55

68

86

Apartment Room -

2Ad+1ad

72

87

106

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(0-4)

72

87

106

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(5-14)

78

94

112

Apartment Room -

2Ad+1ch(0-4)

55

68

86

Apartment Room -

2Ad+1ch(5-14)

62

75

92

Apartment Room -

2Ad+2ad

89

105

124

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)

55

68

86

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

62

75

92

Apartment Room -

2Ad+2ch(5-14)

68

81

99

Apartment Room - Without A/C

2Ad

46

61

77

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad

64

79

97

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(0-4)

64

79

97

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(5-14)

70

85

103

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(0-4)

46

61

77

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(5-14)

53

67

84

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ad

81

97

116

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)

46

61

77

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

53

67

84

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(5-14)

59

74

90

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на Се Вклучено

Apartment Room -

2Ad

83

97

114

Apartment Room -

2Ad+1ad

114

129

147

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(0-4)

114

129

147

Apartment Room -

2Ad+1ad+1ch(5-14)

122

136

155

Apartment Room -

2Ad+1ch(0-4)

83

97

114

Apartment Room -

2Ad+1ch(5-14)

90

105

122

Apartment Room -

2Ad+2ad

145

162

182

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)

83

97

114

Apartment Room -

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

90

105

122

Apartment Room -

2Ad+2ch(5-14)

98

112

130

Apartment Room - Without A/C

2Ad

75

89

106

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad

107

121

139

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(0-4)

107

121

139

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ad+1ch(5-14)

114

129

146

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(0-4)

75

89

106

Apartment Room - Without A/C

2Ad+1ch(5-14)

83

97

113

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ad

138

153

173

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)

75

89

106

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(0-4)(5-14)

83

97

113

Apartment Room - Without A/C

2Ad+2ch(5-14)

90

105

121

Минимум престој

 

 2

 2

 2

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе