Следете нé или притиснете Escape

Хотел Kassandra Palace Hotel 5* - Kriopigi, Kassandra - Halkidiki

5
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Kassandra Palace Hotel 5* - Kriopigi, Kassandra - Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

27/04-28/05

 

28/09-16/10

29/05-10/06

11/06-20/06

 

13/09-27/09

21/06-14/07

 

03/09-12/09

15/07-31/07

 

25/08-02/09

01/08-24/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Deluxe Mountain View for Single Use

1 Adult

54

73

90

118

146

168

Double Deluxe Mountain View for Single Use

1Ad+1Ch (2-11.99)

54

73

90

118

146

168

Double Deluxe Mountain View for Single Use

1Ad+1Ch (0-1.99)

54

73

90

118

146

168

Double Deluxe Mountain View

2 Adults

75

90

112

146

168

191

Double Deluxe Mountain View

2Ad+1Ch (0-1.99)

75

90

112

146

168

191

Double Deluxe Sea View for Single Use

1 Adult

60

84

101

129

157

180

Double Deluxe Sea View for Single Use

1Ad+1Ch (2-11.99)

60

84

101

129

157

180

Double Deluxe Sea View for Single Use

1Ad+1Ch (0-1.99)

60

84

101

129

157

180

Double Deluxe Sea View

2 Adults

86

112

135

168

191

213

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

86

112

135

168

191

213

Double Executive Garden View for Single Use

1 Adult

64

90

107

135

163

180

Double Executive Garden View for Single Use

1Ad+1Ch (2-11.99)

64

90

107

135

163

180

Double Executive Garden View for Single Use

1Ad+1Ch (0-1.99)

64

90

107

135

163

180

Double Executive Garden View

2 Adults

95

124

146

180

202

213

Double Executive Garden View

3 Adults

128

168

198

244

273

288

Double Executive Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

95

124

146

180

202

213

Double Executive Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

95

124

146

180

202

213

Double Executive Sea View

2 Adults

106

135

157

191

213

224

Double Executive Sea View

3 Adults

143

183

212

258

288

303

Double Executive Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

106

135

157

191

213

224

Double Executive Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

106

135

157

191

213

224

Family Suite Sea View

2 Adults

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

3 Adults

151

198

227

273

303

319

Family Suite Sea View

4 Adults

180

234

269

324

359

378

Family Suite Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

140

183

210

253

281

296

Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

151

198

227

273

303

319

Family Suite Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

151

198

227

273

303

319

Deluxe Family Suite Garden View

2 Adults

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

3 Adults

168

212

244

288

319

334

Deluxe Family Suite Garden View

4 Adults

199

252

289

341

378

396

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

155

197

226

267

296

309

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

3Ad+1Ch (2-11.99)

168

212

244

288

319

334

Deluxe Family Suite Garden View

3Ad+1Ch (0-1.99)

168

212

244

288

319

334

Deluxe Family Suite Sea View

2 Adults

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

3 Adults

183

227

258

303

334

349

Deluxe Family Suite Sea View

4 Adults

216

269

306

359

396

414

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

169

210

239

281

309

323

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

183

227

258

303

334

349

Deluxe Family Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

183

227

258

303

334

349

Grand Suite Sea View

2 Adults

224

270

293

315

360

449

Доплати

Возрасен

28

28

28

28

28

28

 

Дете (2-11.99)

14

14

14

14

14

14

 

Дете (0-1.99)

0

0

0

0

0

0

Минимум престој

 

3

3

3

3

3

3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Kassandra Palace Hotel 5* - Kriopigi, Kassandra - Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

27/04-28/05

 

28/09-16/10

29/05-10/06

11/06-20/06

 

13/09-27/09

21/06-14/07

 

03/09-12/09

15/07-31/07

 

25/08-02/09

01/08-24/08

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.01.2018, КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-31.07.2018 И 25.08-16.10.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018, КОИ ВАЖАТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОДИТЕ: 27.04-31.07.2018 И 25.08-16.10.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Double Deluxe Mountain View for Single Use

1 Adult

54

73

90

118

146

168

Double Deluxe Mountain View for Single Use

1Ad+1Ch (2-11.99)

54

73

90

118

146

168

Double Deluxe Mountain View for Single Use

1Ad+1Ch (0-1.99)

54

73

90

118

146

168

Double Deluxe Mountain View

2 Adults

75

90

112

146

168

191

Double Deluxe Mountain View

2Ad+1Ch (0-1.99)

75

90

112

146

168

191

Double Deluxe Sea View for Single Use

1 Adult

60

84

101

129

157

180

Double Deluxe Sea View for Single Use

1Ad+1Ch (2-11.99)

60

84

101

129

157

180

Double Deluxe Sea View for Single Use

1Ad+1Ch (0-1.99)

60

84

101

129

157

180

Double Deluxe Sea View

2 Adults

86

112

135

168

191

213

Double Deluxe Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

86

112

135

168

191

213

Double Executive Garden View for Single Use

1 Adult

64

90

107

135

163

180

Double Executive Garden View for Single Use

1Ad+1Ch (2-11.99)

64

90

107

135

163

180

Double Executive Garden View for Single Use

1Ad+1Ch (0-1.99)

64

90

107

135

163

180

Double Executive Garden View

2 Adults

95

124

146

180

202

213

Double Executive Garden View

3 Adults

128

168

198

244

273

288

Double Executive Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

95

124

146

180

202

213

Double Executive Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

95

124

146

180

202

213

Double Executive Sea View

2 Adults

106

135

157

191

213

224

Double Executive Sea View

3 Adults

143

183

212

258

288

303

Double Executive Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

106

135

157

191

213

224

Double Executive Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

106

135

157

191

213

224

Family Suite Sea View

2 Adults

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

3 Adults

151

198

227

273

303

319

Family Suite Sea View

4 Adults

180

234

269

324

359

378

Family Suite Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

140

183

210

253

281

296

Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

112

146

168

202

224

237

Family Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

151

198

227

273

303

319

Family Suite Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

151

198

227

273

303

319

Deluxe Family Suite Garden View

2 Adults

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

3 Adults

168

212

244

288

319

334

Deluxe Family Suite Garden View

4 Adults

199

252

289

341

378

396

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+1Ch (2-11.99)

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+1Ch (0-1.99)

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

155

197

226

267

296

309

Deluxe Family Suite Garden View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

124

157

180

213

237

248

Deluxe Family Suite Garden View

3Ad+1Ch (2-11.99)

168

212

244

288

319

334

Deluxe Family Suite Garden View

3Ad+1Ch (0-1.99)

168

212

244

288

319

334

Deluxe Family Suite Sea View

2 Adults

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

3 Adults

183

227

258

303

334

349

Deluxe Family Suite Sea View

4 Adults

216

269

306

359

396

414

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+1Ch (2-11.99)

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+1Ch (0-1.99)

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((0-1.99) (0-1.99))

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (2-11.99))

169

210

239

281

309

323

Deluxe Family Suite Sea View

2Ad+2Ch ((2-11.99) (0-1.99))

135

168

191

224

248

259

Deluxe Family Suite Sea View

3Ad+1Ch (2-11.99)

183

227

258

303

334

349

Deluxe Family Suite Sea View

3Ad+1Ch (0-1.99)

183

227

258

303

334

349

Grand Suite Sea View

2 Adults

224

270

293

315

360

449

Доплати

Возрасен

28

28

28

28

28

28

 

Дете (2-11.99)

14

14

14

14

14

14

 

Дете (0-1.99)

0

0

0

0

0

0

Минимум престој

 

3

3

3

3

3

3

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе