Следете нé или притиснете Escape

Хотел Mendi 4* - Kalandra, Kassandra, Halkidiki

4
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Mendi Hotel 4* - Kalandra, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

01/05-31/0501/10-15/10

01/06-20/0616/09-30/09

21/06-14/0726/08-15/09

15/07-25/08

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Mountain View

1 Adult

56

62

73

88

Double Mountain View

2 Adults

75

88

106

135

Double Mountain View

3 Adults

101

119

143

183

Double Mountain View

2Ad+1Ch (0-6.99)

75

88

106

135

Double Mountain View

2Ad+1Ch (7-12.99)

94

110

132

169

Double Sea View

2 Adults

81

95

112

142

Double Sea View

3 Adults

110

128

151

192

Double Sea View

2Ad+1Ch (0-6.99)

81

95

112

142

Double Sea View

2Ad+1Ch (7-12.99)

102

118

140

177

Junior Suite

2 Adults

155

180

185

209

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-6.99)

155

180

185

209

Junior Suite

2Ad+1Ch (7-12.99)

194

226

231

261

Family Side Sea View

4 Adults

211

234

275

318

Family Side Sea View

2Ad+2Ch ((7-12.99) (0-6.99))

186

206

243

281

Family Side Sea View

2Ad+2Ch ((7-12.99) (7-12.99))

186

206

243

281

Family Side Sea View

2Ad+2Ch ((0-6.99) (0-6.99))

155

172

202

234

Family Side Sea View

3Ad+1Ch (0-6.99)

168

186

218

252

Family Side Sea View

3Ad+1Ch (7-12.99)

199

220

259

299

Family Room

2 Adults

101

116

140

164

Family Room

3 Adults

137

156

189

221

Family Room

2Ad+1Ch (0-6.99)

101

116

140

164

Family Room

2Ad+1Ch (7-12.99)

127

144

175

205

Доплати

Возрасен

22

22

22

22

 

Прво дете (0-6.99)

0

0

0

0

 

Прво дете (7-12.99)

11

11

11

11

 

Второ дете (0-6.99)

11

11

11

11

 

Второ дете  (7-12.99)

11

11

11

11

Минимум престој

 

5

5

5

7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Mendi Hotel 4* - Kalandra, Kassandra, Halkidiki

Тип на соба / Категорија

Сместување

01/05-31/0501/10-15/10

01/06-20/0616/09-30/09

21/06-14/0726/08-15/09

15/07-25/08

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Single Mountain View

1 Adult

56

62

73

88

Double Mountain View

2 Adults

75

88

106

135

Double Mountain View

3 Adults

101

119

143

183

Double Mountain View

2Ad+1Ch (0-6.99)

75

88

106

135

Double Mountain View

2Ad+1Ch (7-12.99)

94

110

132

169

Double Sea View

2 Adults

81

95

112

142

Double Sea View

3 Adults

110

128

151

192

Double Sea View

2Ad+1Ch (0-6.99)

81

95

112

142

Double Sea View

2Ad+1Ch (7-12.99)

102

118

140

177

Junior Suite

2 Adults

155

180

185

209

Junior Suite

2Ad+1Ch (0-6.99)

155

180

185

209

Junior Suite

2Ad+1Ch (7-12.99)

194

226

231

261

Family Side Sea View

4 Adults

211

234

275

318

Family Side Sea View

2Ad+2Ch ((7-12.99) (0-6.99))

186

206

243

281

Family Side Sea View

2Ad+2Ch ((7-12.99) (7-12.99))

186

206

243

281

Family Side Sea View

2Ad+2Ch ((0-6.99) (0-6.99))

155

172

202

234

Family Side Sea View

3Ad+1Ch (0-6.99)

168

186

218

252

Family Side Sea View

3Ad+1Ch (7-12.99)

199

220

259

299

Family Room

2 Adults

101

116

140

164

Family Room

3 Adults

137

156

189

221

Family Room

2Ad+1Ch (0-6.99)

101

116

140

164

Family Room

2Ad+1Ch (7-12.99)

127

144

175

205

Доплати

Возрасен

22

22

22

22

 

Прво дете (0-6.99)

0

0

0

0

 

Прво дете (7-12.99)

11

11

11

11

 

Второ дете (0-6.99)

11

11

11

11

 

Второ дете  (7-12.99)

11

11

11

11

Минимум престој

 

5

5

5

7

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе