Следете нé или притиснете Escape

Хотел Naias 3* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Naias Hotel 3* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

08.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-16.06.18

 

11.09.18-30.09.18

17.06.18-30.06.18

 

01.09.18-10.09.18

01.07.18-31.08.18

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad

43

67

68

91

Family Apartment - Garden View

2Ad

66

102

108

143

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad

77

113

119

154

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-6)

88

124

130

165

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(7-11)

88

124

130

165

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-6)

99

135

141

176

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-11)

99

135

141

176

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(7-11)

99

135

141

176

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

77

113

119

154

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ch(7-11)

77

113

119

154

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad

88

124

130

165

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad+1ch(0-6)

99

135

141

176

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad+1ch(7-11)

99

135

141

176

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-6)

88

124

130

165

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-6)(7-11)

88

124

130

165

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(7-11)

88

124

130

165

Studio  - Garden View

2Ad

44

68

73

97

Studio  - Garden View

2Ad+1ad

55

86

91

121

Studio  - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

44

68

73

97

Studio  - Garden View

2Ad+1ch(7-11)

44

68

73

97

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad

55

79

80

103

Family Apartment - Garden View

2Ad

90

127

132

167

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad

113

150

155

190

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-6)

124

161

166

201

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(7-11)

131

167

173

208

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-6)

135

172

177

212

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-11)

142

178

184

219

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(7-11)

147

184

189

224

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

101

138

143

178

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ch(7-11)

108

144

150

185

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad

136

173

178

213

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad+1ch(0-6)

147

184

189

224

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad+1ch(7-11)

154

190

196

231

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-6)

112

149

154

189

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-6)(7-11)

119

155

161

196

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(7-11)

124

161

166

201

Studio  - Garden View

2Ad

68

92

97

121

Studio  - Garden View

2Ad+1ad

91

122

128

157

Studio  - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

68

92

97

121

Studio  - Garden View

2Ad+1ch(7-11)

75

99

103

128

Минимум престој

 

 1

 1

 1

 1

SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 

Naias Hotel 3* - Chanioti, Chalkidiki-Kassandra

Тип на соба / Категорија

Сместување

08.05.18-31.05.18

 

01.10.18-31.10.18

01.06.18-16.06.18

 

11.09.18-30.09.18

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 31.01.2018

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на ноќевање со појадок

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad

37

57

Family Apartment - Garden View

2Ad

56

88

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad

66

97

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-6)

75

107

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(7-11)

75

107

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-6)

85

116

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-11)

85

116

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(7-11)

85

116

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

66

97

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ch(7-11)

66

97

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad

75

107

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad+1ch(0-6)

85

116

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad+1ch(7-11)

85

116

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-6)

75

107

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-6)(7-11)

75

107

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(7-11)

75

107

Studio  - Garden View

2Ad

37

58

Studio  - Garden View

2Ad+1ad

47

73

Studio  - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

37

58

Studio  - Garden View

2Ad+1ch(7-11)

37

58

Цените се дадени во евра, по соба, на ден, на база на полупансион

Studio for Sgl  - Garden View

1Ad

47

68

Family Apartment - Garden View

2Ad

77

108

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad

97

128

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(0-6)

107

138

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+1ch(7-11)

111

142

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-6)

116

146

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(0-6)(7-11)

121

152

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ad+2ch(7-11)

125

156

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

87

118

Family Apartment - Garden View

2Ad+1ch(7-11)

91

122

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad

117

147

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad+1ch(0-6)

125

156

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ad+1ch(7-11)

131

162

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-6)

96

127

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(0-6)(7-11)

101

132

Family Apartment - Garden View

2Ad+2ch(7-11)

107

138

Studio  - Garden View

2Ad

58

79

Studio  - Garden View

2Ad+1ad

78

103

Studio  - Garden View

2Ad+1ch(0-6)

58

79

Studio  - Garden View

2Ad+1ch(7-11)

64

85

Минимум престој

 

 1

 1

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе