Следете нé или притиснете Escape

Хотел Palladium 3* - Kriopigi, Kassandra – Chalkidiki

3
РЕДОВЕН ЦЕНОВНИК
ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ВО ЕУР. ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1ЕУР = 62МКD

Palladium Hotel 3* - Kriopigi, Kassandra – Chalkidiki

Сместување

12.05-09.06

01.10-15.10

10.06-23.06

19.09-30.09

24.06-06.07

05.09-18.09

07.07-22.07

23.08-04.09

23.07-22.08

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double/Triple Standard

Возрасен

35

42

49

56

63

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room for Single Use

Возрасен

58

70

82

94

106

Family Room Up to 5 pax

Возрасен

40

47

54

62

69

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Четврто возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на Се Вклучено

Double/Triple Standard

Возрасен

55

61

68

75

82

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

9.50

9.50

9.50

9.50

9.50

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Трето дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room for Single Use

Возрасен

77

89

101

113

125

Family Room Up to 5 pax

Возрасен

58

66

72

81

88

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Четврто возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

9.50

9.50

9.50

9.50

9.50

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Трето дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

5

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе

 

Palladium Hotel 3* - Kriopigi, Kassandra – Chalkidiki

Сместување

12.05-09.06

01.10-15.10

10.06-23.06

19.09-30.09

24.06-06.07

05.09-18.09

07.07-22.07

23.08-04.09

23.07-22.08

20% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.01.2018

15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 31.03.2018

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.04.2018

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на полупансион

/%-попуст/

Double/Triple Standard

Возрасен

35

42

49

56

63

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room for Single Use

Возрасен

58

70

82

94

106

Family Room Up to 5 pax

Возрасен

40

47

54

62

69

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Четврто возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Цените се дадени во евра, по лице, на ден, на база на Се Вклучено

Double/Triple Standard

Возрасен

55

61

68

75

82

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

9.50

9.50

9.50

9.50

9.50

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Трето дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Double Room for Single Use

Возрасен

77

89

101

113

125

Family Room Up to 5 pax

Возрасен

58

66

72

81

88

Трето возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Четврто возрасно лице

30%

30%

30%

30%

30%

Дете (0-1.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Прво дете (2-5.99)

100%

100%

100%

100%

100%

Второ дете (2-5.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Прво дете (6-11.99)

9.50

9.50

9.50

9.50

9.50

Второ дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Трето дете (6-11.99)

50%

50%

50%

50%

50%

Минимум престој

3

3

5

5

5

 

 

 SGL – Еднокреветна соба DBL – Двокреветна соба TWIN – Двокреветна соба со одвоени кревети TRPL – Трокреветна соба QUAD – Четворокреветна соба FAMILY – Семејна соба ECO – Економична соба, слаб поглед, помала квадратура и/или послаба локација APT – Апартман RO – Само наем на соба BB – Ноќевање со појадок HB – Полупансион (појадок и вечера) FB – Полн пансион (појадок, ручек и вечера) AI – Се вклучено UAI – Ултра се вклучено ADL – Возрасен CHD – Дете INF – Бебе BABY COT – креветче за бебе